Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

(SON GÜNCELLEME!!!) - Kur Öncesi STEAM İNDİRİMLERİ!!!

Eldiven kasası 141tl gözüküyor satış 141e koyuyorum hemen çekiyorlar ucuza mı koyuyorum acaba gerçi satıldı da diğer kasaları nasıl koymam gerekiyor satış fiyatı 141 olarak gözükünce 141e koydum çektiler ben mi yanlış bakıyorum arkadaşlar acaba
  2. MovesLikeJaggeR

Tamamdır teşekkürler 30tl olarak mı alıcak kuru vay be
  3. MovesLikeJaggeR

beyler şimdi elimde kasalar var cs2 de ben bunları şimdi tl ile satsam kura göre dolara mı dönecek elimizde ki bakiyeler
  4. MovesLikeJaggeR

Red Dead Redemption 2 (%67-98.67 TL

DeathStranding epicde 2 tane var birisi bu birisi DeathStrandingContent bu content olan ne oluyor ve hangisini yüklemek gerekiyor
  5. MovesLikeJaggeR

Tamamdır teşekkür ederim
  6. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar bir kaç oyun varmış kütüphanede benim epic de hangisini başlamayı önerirsiniz. 1.Control 2.DeathStranding bunlar ne tarz oyunlar ve ayrıca gta5 hiç oynamadım o varmış.Ayrıa sonic mania nba 2021 horizon chase turbo falan var yüklemeye değer mi
  7. MovesLikeJaggeR

O nerede indirimde steam mi yoksa epic.mi
  8. MovesLikeJaggeR

Tesekkur ederim kardeşim eyvallah 1676719193 O zaman fiyat uygunken alıp atayım kenara ilerleyen zamanlarda oynarım
  9. MovesLikeJaggeR

Teşekkür ederim kardeşim sana da
  10. MovesLikeJaggeR

Genelde knight ve valorant oynuyorum sistemin hakkını vermesi için oyun bakıyorum da hikayesi oyun oynamadığım için onyargim var ondan sordum. İşten eve geçince alayım o zaman teşekkürler
  11. MovesLikeJaggeR

Hiç hikayesi oyun oynamadım o yüzden nasıl bir oyun sizce ilk oyunum bununla olmalı mı ? Ayrıca imzada ki sistem rahat oynatır mı
  12. MovesLikeJaggeR

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Gaming bugün sona eriyor. Oyunlarınızı toplamayı unutmayın.

Çok haklısınız onlar için en güvenilir yer vatan mağazaları oluyor
  13. MovesLikeJaggeR

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Gaming bugün sona eriyor. Oyunlarınızı toplamayı unutmayın.

Sanal kart ? :) 1657716759 Ise gidiyorum bu arada telefondan alabilir miyim 12den sonra eve geleceğim için kaçıracagım
Top Bottom