Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 (%67-98.67 TL

SadeceSeyf

80+ Gold
SDGMKSDGMKGSDLMSGDLKP doğru diyosun ben uzun süreli oyunları oynamayı severim ama rdrye katlanamadım mesela sadece grafik kurtarmıyo
Sadece grafik demen beni cok guldurdu :D o yuzden uzaklasiyorum ndjd

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Oyunun amacı,mantığı ne açıklayabilirmisiniz alacağımda
kendini insanlardan soyutlamış bi grup kanun kaçağını ve onların başından geçen olayları anlatıyor diyebiliriz
grubumuz yeni bi başlangıç için bulundukları bölgeden kaçmayı,kaçmak için de türlü işler yapıp para biriktirmeye çalışıyor

Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar bir kaç oyun varmış kütüphanede benim epic de hangisini başlamayı önerirsiniz.
1.Control
2.DeathStranding
bunlar ne tarz oyunlar ve ayrıca gta5 hiç oynamadım o varmış.Ayrıa sonic mania nba 2021 horizon chase turbo falan var yüklemeye değer mi

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar bir kaç oyun varmış kütüphanede benim epic de hangisini başlamayı önerirsiniz.
1.Control
2.DeathStranding
bunlar ne tarz oyunlar ve ayrıca gta5 hiç oynamadım o varmış.Ayrıa sonic mania nba 2021 horizon chase turbo falan var yüklemeye değer mi
death stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririm

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yani kısacası rdr2 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunudur Arthur Morgan EN Taşaklı karakterdir(uyarı yemeye hazırım) alın aldırın

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
death stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririm
Tamamdır teşekkür ederim

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
DeathStranding epicde 2 tane var birisi bu birisi DeathStrandingContent bu content olan ne oluyor ve hangisini yüklemek gerekiyor

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,725
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
overrated sanırım ben oynamıştım bunu güzeldi ama öyle aşırı iyi mükemmel de değil hani daha eğlenceli bulduğum çok şey var. aynı şekilde elden ring de mesela çok abartılıyordu dünyanın en iyisi bunu oynayan başka bişi oynayamıyor diye ama onda da pke bişi görmemiştim. açık dünya kovboy movboy iyi olan kötü adamlar temalı güzel kaliteli alınır.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
imzadaki sistem fazlasıyla oynatır da oyun da çok güzel bence al ve oyna hayatımda ilk sıraya koyabileceğim bir oyun. 1-bu oyunu 2-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oyna
Hocam benim imzadaki sistem oynatirmi ben oynatmaz diye almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom