Red Dead Redemption 2 (%67-98.67 TL

İlk başta sıkıcı gelebilir ama sonradan çorap söküğü gibi geliyor, oyun bitirip tekrar bile başlarsın,öneririm kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gameolog ve discord sunucularından indirebilirsin

2.kez indirime girdi bu ay ve yeni başladı Paylaşmamızın ne gibi sıkıntısı var ?
Ki gelip niye böyle bi yorum yapıyorsun ,konuyu geç git kardeşim..
Tesekkur ederim kardeşim eyvallah

bence ilk oyunun bu olmamalı aşırı yavaş ilerliyo daha kısa süren oyunlarla başlamalısın sistemin de fazlasıyla yeter
O zaman fiyat uygunken alıp atayım kenara ilerleyen zamanlarda oynarım

Arkadaşlar RDR 2 Online Steam'de 375₺ galiba indirimde 100₺ fiyata düşer mi ben sırf online için alacağım hikaye umrumda değil aslında bu fiyata alacaktım Epic üzerinden ama bu düşünce kafamı karıştırdı

Steamden olmadığı için pek ısınamıorum sora diyorum ki yaw ne farklı olabilir ki sora sistemim yetmez diyorum sora xcloud alır oynarım diorum sora bu kadar para bu oyunu oynamak için fazla diyip almaktan vazgeçiyorum sora 1200tl olunca pişman oluyprum sora yine 100 TL ye görünce fırsat kaçmaz diyip yaw boşver diyorum kafam karışık
ya son zamanlarda epicde hiç sıkıntı çekmiyom oyunlar daha uygun en azından.
bedava oyun da veriyor.
ama harddisk varsa işkence yarım saat açılmıyor

Hiç hikayesi oyun oynamadım o yüzden nasıl bir oyun sizce ilk oyunum bununla olmalı mı ? Ayrıca imzada ki sistem rahat oynatır mı
rdr2 evrenin en iyi oyunu.
gerek mekaniği gerek atmosferi gerek hikayesi gerek karakter yazılışı
yani kısaca evrenin en iyi oyunu

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
bence ilk oyunun bu olmamalı aşırı yavaş ilerliyo daha kısa süren oyunlarla başlamalısın sistemin de fazlasıyla yeter
Bence ilk oynaması gereken oyun.Bu oyunda sabır edip bitirirse diğer oyunlar daha kolay gelir.Diğerleri bu kadar sarar mı onuda bilmiyorum

Bence ilk oynaması gereken oyun.Bu oyunda sabır edip bitirirse diğer oyunlar daha kolay gelir.Diğerleri bu kadar sarar mı onuda bilmiyorum
SDGMKSDGMKGSDLMSGDLKP doğru diyosun ben uzun süreli oyunları oynamayı severim ama rdrye katlanamadım mesela sadece grafik kurtarmıyo

Geri