Neler Yeni

🔥İndirim EPİC GAMES RDR 2 600 LİRA

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümit Can uygun
Hocam ben 300 saat oynadım oyun 50 saatte bitebilen bir oyun 3 4 kez bitirdim ballar gibi oynanır
Ben onlardan birisiyim, malum kişiyle alakalı ağır bir spoiler yediğim için başlamadım, başlayasım gelmedi. Zaten anlaşılıyordur ne olduğu. Sence ona rağmen oynanır mı ne diyosun hocam?
ben sadece youtebede kısa videolarla gördüm nerdeyse oyunu hiç bilmiyorum çok merak ediyorum

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
O spoiler çok etkiliyor mu oynanışı onu merak ediyorum. Eğer ediyosa sonu bildiğin şeyi yapası gelmiyor insanın. Çevredeki insanların o durumun çok etkilemediği konusunda yorumları oldu ama bilmiyorum.
Yeani hocam ne diyeyim şimdi bir şey diyemem ama siz yinede oynayın olaylar birazdahada değişiyor çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümit Can uygun
Hiç etrafa bakmadan direkt oyuna gir tavsiyem. Her an bir yerden bir şey görebilirsin tıpkı benim gördüğüm gibi :D
oyunu çok sevmeme rağmen bir kere bile youtebede aratmadım öyle shortslarda gördüm onlarda silahla havalı haraketler falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu çok sevmeme rağmen bir kere bile youtebede aratmadım öyle shortslarda gördüm onlarda silahla havalı haraketler falan
bu arada bu haraketler var demi bi ara sanki modla falan diye gördüm yorumlarda

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bu haraketler var demi bi ara sanki modla falan diye gördüm yorumlarda
O tarz silah spin hareketleri mod karakter sadece silahı kılıfına koyarken ufak bi animasyon yapıyor modsuz orjinal şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümit Can uygun
O tarz silah spin hareketleri mod karakter sadece silahı kılıfına koyarken ufak bi animasyon yapıyor modsuz orjinal şekilde
ben aldıktan sonra mod indirsem böyle ban falan olurmu veya bilindik bir şekilde indiririsem virüs falan yermiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümit Can uygun
Yemezsin modla online denemedim ama online girme modlar yüklü iken
zaten online falan almam belki alıp yüklerim online de 1v1 silahla atabiliyozmu youtebe bakmıyorum çünkü spoiler falan görmek istemiyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Oynamayanların yerinde olmak isterdim sıfırdan şöyle bir oyunu yeni duygularla oynamak
valla crack olarak indirdim benim için en zevk almadığım oyun pes 2024 den sonra rdr2 gelir net olarak altını çiziyorum en zevk almadığım bu arada. hikaye olarak detroit ve metro exodustan başka oyun zevk vermedi açıkcası.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
valla crack olarak indirdim benim için en zevk almadığım oyun pes 2024 den sonra rdr2 gelir net olarak altını çiziyorum en zevk almadığım bu arada. hikaye olarak detroit ve metro exodustan başka oyun zevk vermedi açıkcası.
Kişisel tercih meselesi zevkler renkler hocam

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Kişisel tercih meselesi zevkler renkler hocam
tabii ki ben bütün ne kadar oyun varsa hepsini crack olarak indirim tek oyunculu olduğu için bilemedim ya o oynadığım oyunların etkisinden dolayı zevk almadım yada kişisel diyelim. şimdi last of us indirdim sarıyor devam.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
tabii ki ben bütün ne kadar oyun varsa hepsini crack olarak indirim tek oyunculu olduğu için bilemedim ya o oynadığım oyunların etkisinden dolayı zevk almadım yada kişisel diyelim. şimdi last of us indirdim sarıyor devam.
Saydıklarınızın hepsini deneyimledim şukadarını diyeyim detroit metro efsane ötesi oyunlar tlou erkenden açılan ağır hikaye rdr2 yavaş açılan ağır hikaye eğer sadece oyunun başını oynayıp bıraktıysanız normal eleştiri yediğ tek konu o hikaye geç açılıyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Saydıklarınızın hepsini deneyimledim şukadarını diyeyim detroit metro efsane ötesi oyunlar tlou erkenden açılan ağır hikaye rdr2 yavaş açılan ağır hikaye eğer sadece oyunun başını oynayıp bıraktıysanız normal eleştiri yediğ tek konu o hikaye geç açılıyor
oyunun grafik olsun hikayesi olsun kötü yorumda bulunamam zaten büyük ihtimalde hikaye ilerleyişi felan beni biraz soğuttu diyelim. haklısın. ama keşke hafızamı kaybetsemde gene ağlaya ağlaya detroit oynasam diyorum :D

Top Bottom