Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 (%67-98.67 TL

COMMANDERR

80+ Bronze

Ekler

• IMG_20230218_042051.jpg
    IMG_20230218_042051.jpg
    154.4 KB · Hit: 102

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hiç hikayesi oyun oynamadım o yüzden nasıl bir oyun sizce ilk oyunum bununla olmalı mı ? Ayrıca imzada ki sistem rahat oynatır mı

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Hiç hikayesi oyun oynamadım o yüzden nasıl bir oyun sizce ilk oyunum bununla olmalı mı ? Ayrıca imzada ki sistem rahat oynatır mı
imzadaki sistem fazlasıyla oynatır da oyun da çok güzel bence al ve oyna hayatımda ilk sıraya koyabileceğim bir oyun. 1-bu oyunu 2-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oyna

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
imzadaki sistem fazlasıyla oynatır da oyun da çok güzel bence al ve oyna hayatımda ilk sıraya koyabileceğim bir oyun. 1-bu oyunu 2-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oyna
Genelde knight ve valorant oynuyorum sistemin hakkını vermesi için oyun bakıyorum da hikayesi oyun oynamadığım için onyargim var ondan sordum. İşten eve geçince alayım o zaman teşekkürler

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Genelde knight ve valorant oynuyorum sistemin hakkını vermesi için oyun bakıyorum da hikayesi oyun oynamadığım için onyargim var ondan sordum. İşten eve geçince alayım o zaman teşekkürler
benide sarmıyordu hikayeli oyunlar bunları oynadıktan sonra artık hikayeli oynuyorum hep diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyun oynanır hayırlı geceler kolay gelsin

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
benide sarmıyordu hikayeli oyunlar bunları oynadıktan sonra artık hikayeli oynuyorum hep diyebilirim

bu oyun oynanır hayırlı geceler kolay gelsin
Teşekkür ederim kardeşim sana da

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....

23 Şubat 19:00 A Kadar İndirimde.
Bu Ay Ki 2.İndirimi
Son Fırsatlar Bence Arkadaşlar Fazla Düşünmeyin Derim.
Steamden olmadığı için pek ısınamıorum sora diyorum ki yaw ne farklı olabilir ki sora sistemim yetmez diyorum sora xcloud alır oynarım diorum sora bu kadar para bu oyunu oynamak için fazla diyip almaktan vazgeçiyorum sora 1200tl olunca pişman oluyprum sora yine 100 tl ye görünce fırsat kaçmaz diyip yaw boşver diyorum kafam karışık

COMMANDERR

80+ Bronze
İlk başta sıkıcı gelebilir ama sonradan çorap söküğü gibi geliyor, oyun bitirip tekrar bile başlarsın,öneririm kardeşim

Tr altyazı veya dil desteği varmı
Gameolog ve discord sunucularından indirebilirsin

50 kere daha açın konusunu. Afferin size. Öğleden sonra bir tane daha açın.
2.kez indirime girdi bu ay ve yeni başladı Paylaşmamızın ne gibi sıkıntısı var ?
Ki gelip niye böyle bi yorum yapıyorsun ,konuyu geç git kardeşim..

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,620
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom