Arama sonuçları: *

1. OnTheRoonKilled

Steam indirimlerinden ne aldınız

Yarın Dark Souls 3 Deluxe alacam inşallah.
  2. OnTheRoonKilled

🔥İndirim Steam Cadılar Bayramı İndirimi Oyun Önerileri!

Vallaha Rust fiyatının artması çok iyi oldu bence. En azından oyuna kafalara güzel giren çocuklardan hile açıp ban yedikten sonra hemen yeniden giren adamlardan kurtulmuş oldu oyun. 1635447206 Zamanında 0₺ para ödeyerek 40₺'ye Rust almıştım steam idle master ve hopi sayesinde.
  3. OnTheRoonKilled

FİFA 21 Almaya Değer mi ?

Doom Eternal'i al sen geri kalan para kalsın. At paranı 560₺'ye ön sipariş ile fifa 22 ultimate al yanında 40€'luk 4600 fifa point geliyor. Ek olarak Fifa21 alsan bile FUT oynayamayabilirsin çünkü herkesde çok sağlam takımlar var, division 9-10 da bile karşına tots messi ronaldo geliyor...
  4. OnTheRoonKilled

Geçici Ücretsiz 3 Aylık Bedava Gamepass Almak

Vallaha geldi aldım beleş 3 ay temizzzz Şimdi üyelikten çıkabiliriz. :D
  5. OnTheRoonKilled

Geçici Ücretsiz 3 Aylık Bedava Gamepass Almak

Zaten bende şans olaydı kız olarak doğar yer yatardım arkadaş. Haftaya tekrar deneriz artık. :D
  6. OnTheRoonKilled

Geçici Ücretsiz Battlefield 1 Amazon Prime ile Ücretsiz

Farkındayım ilki olmadığını. Seriyi tamamlama adı altında dedim.
  7. OnTheRoonKilled

Geçici Ücretsiz Battlefield 1 Amazon Prime ile Ücretsiz

BF-5 gelmesini bekliyorum ben artık. Bir tane de BF-2 versinler hayrına da seriyi tamamlayalım. :D
  8. OnTheRoonKilled

R3 3100 ve GTX 1650 İle Rust Oynanır mı?

Öyle fazlasıyla drop yenmiyor ama Ram resmen ölüyor oyun içinde. 8gb ram'in tamamını köküne kadar sömürüyor oyun..
  9. OnTheRoonKilled

R3 3100 ve GTX 1650 İle Rust Oynanır mı?

Alırsın. Eğer yapabiliyorsan ramleri 16gb yap çünkü 12gb gibi fazla bir değer kullanıyor rust. 8gb ile oynarsın ama zorlanır. 960 + 1600AF + 8gb ile 60-70 arası alıyorum low ayarlarda. Drop yemek çok muhtemel olur 8gb ram ile.
  10. OnTheRoonKilled

❌İndirim Bitti! Cyperpunk 2077 200 TL

Witcher 3 aynı şekilde sorunluydu elbet düzelir bu da. Ama en büyük hata multi platform çıkışı oldu. Witcher 4'te yapmazlar inşallah bunu.
  11. OnTheRoonKilled

Tamam da bak siz cidden değişik düşünüyorsunuz bence. Bu oyun 8 seneden beri geliştirilmedi ki. Varsan baksan 3-4 sene ancak yapılmıştır. Witcher 3'ün ek hikayesi vs var bir de öyle düşünün. Geri kalan 4 5 senelik sürede hikayesinden tut ortam ve karakter tasarlamalarına varana kadar çoğu şey...
  12. OnTheRoonKilled

Aceleye getirilmemiş olsaydı sağlam bir oyun olarak çıkardı. Bir de çoklu platforma çıkarmaya çalışmasalardır tabi. 100₺'ye düşmesini bekledikten sonra alayım bari. :D Bence güzel ama gömen bir o kadar kişi var. Burda da böyle bir şey olacak.
Top Bottom