Hocam bi 20 TL'lik skinde bana atma şansın var mı Rust alcam para eksik :/Güle güle kullan. Bedava Elime 5000₺ bıçak geldi 1 kişiye steam ne istediğini yazarsa fiyat önemli değil alacam diye söz vermiştim sana denk geldim.
aga 17 de bana atarsan days gone um patlarHocam bi 20 TL'lik skinde bana atma şansın var mı Rust alcam para eksik :/
Dahil. Sadece RDR 2'yi alsan yeter. Ayrıca RDR Online almana gerek yok.rdr 2 ye online dahil değil demi?
Bende önceden böyle yapıyordum, parası eksik olanlara yardımcı olmaya çalışıyordum, iyi bir şey yaptığımı sanıyordum ama sonra steam dilencileri peşimi bırakmadı.Güle güle kullan. Bedava Elime 5000₺ bıçak geldi 1 kişiye steam ne istediğini yazarsa fiyat önemli değil alacam diye söz vermiştim sana denk geldim.
+1Bende önceden böyle yapıyordum, parası eksik olanlara yardımcı olmaya çalışıyordum, iyi bir şey yaptığımı sanıyordum ama sonra steam dilencileri peşimi bırakmadı.
Cevap vermiyorum içimden gelen bit şey di oda mutlu pide'ye denk geldi.Bende önceden böyle yapıyordum, parası eksik olanlara yardımcı olmaya çalışıyordum, iyi bir şey yaptığımı sanıyordum ama sonra steam dilencileri peşimi bırakmadı.
Bende cevap vermiyorum ama rahatsız oluyorum. Para dilenenler adına utanıyorum. Ne kadar onursuz bi hareket.Cevap vermiyorum içimden gelen bit şey di oda mutlu pide'ye denk geldi.
Rust al aga arkadaşın varsa sararrdr 2 çekiyorum 100 lira daha atıp 250 TL bütçe var var mı başka öneriniz.(rdr 2 ultimate edition 179,60) (ingilizcem köskötü)
doom etarnal düşünüyorum 49,75 e
Yazcak bişi bulamıomBenim bayrağı sen devralmışsın