Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cyperpunk 2077 200 TL

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Aceleye getirilmemiş olsaydı sağlam bir oyun olarak çıkardı. Bir de çoklu platforma çıkarmaya çalışmasalardır tabi.

100₺'ye düşmesini bekledikten sonra alayım bari. :D

Bence güzel ama gömen bir o kadar kişi var. Burda da böyle bir şey olacak.
Aynen öyle oyun çıksın çıksın diyip durdular , oyunda hatalar olunca da oyunu boşladılar.

Yapımcılarına üzüldüm gerçekten , belki beni duyup oyunu ücretsiz yaparlar 😁

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
oyun 2012de duyuruldu. yani en az aceleye gelmiş oyun olabilir :D
Tamam da bak siz cidden değişik düşünüyorsunuz bence.

Bu oyun 8 seneden beri geliştirilmedi ki. Varsan baksan 3-4 sene ancak yapılmıştır. Witcher 3'ün ek hikayesi vs var bir de öyle düşünün.

Geri kalan 4 5 senelik sürede hikayesinden tut ortam ve karakter tasarlamalarına varana kadar çoğu şey yapılmıştır.

Zaten taze bir firma körpe daha rockstar kalitesi bekleyemeyiz. Multi platforma girmeleri saçma olmuştu. En azından Bannerlord gibi hayal kırıklığı değil. :D

Bence aşırı derecede aceleye gelmiş bir oyun kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle oyun çıksın çıksın diyip durdular , oyunda hatalar olunca da oyunu boşladılar.

Yapımcılarına üzüldüm gerçekten , belki beni duyup oyunu ücretsiz yaparlar 😁
Hype'yi oyuncular yaptı yapımcılar değil.

Yakında yaparlar bence. :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bence aşırı derecede aceleye gelmiş bir oyun kendisi.
ben sadece yapımcı ekibin ve firmanın acemiliğine veriyorum. iki ayaklarını bir pabuca soktular. 8 sene beklenen oyun 1 sene daha beklenirdi. yani çıkış tarihini kendileri belirledi, sonra erteledi, sonra çıkarmaya karar verdi. cdpr sevilen bir firma. oyun hazır değil dese o kadar da üzerlerine gidilmezdi. bir rockstar oyun hazır değil dese isyan çıkar mesela :D o yüzden dedim aceleye gelmiş bir oyun değil diye. oyunu geliştirmek için 8 seneleri vardı. beceremediler.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
ben sadece yapımcı ekibin ve firmanın acemiliğine veriyorum. iki ayaklarını bir pabuca soktular. 8 sene beklenen oyun 1 sene daha beklenirdi. yani çıkış tarihini kendileri belirledi, sonra erteledi, sonra çıkarmaya karar verdi. cdpr sevilen bir firma. oyun hazır değil dese o kadar da üzerlerine gidilmezdi. bir rockstar oyun hazır değil dese isyan çıkar mesela :D o yüzden dedim aceleye gelmiş bir oyun değil diye. oyunu geliştirmek için 8 seneleri vardı. beceremediler.
Witcher 3 aynı şekilde sorunluydu elbet düzelir bu da.

Ama en büyük hata multi platform çıkışı oldu. Witcher 4'te yapmazlar inşallah bunu.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Witcher 3 aynı şekilde sorunluydu elbet düzelir bu da.

Ama en büyük hata multi platform çıkışı oldu. Witcher 4'te yapmazlar inşallah bunu.
bence en büyük hataları biz efsane oyun yapıyoruz, dünyada yok böyle oyun. bak keanu reeves bile var falan diye reklamlar yapıp hayvani bir hype patlaması yaptıkları için oldu. beklentiyi bu kadar yükseltmemeleri lazımdı.

TamerKs

80+ Silver
bence en büyük hataları biz efsane oyun yapıyoruz, dünyada yok böyle oyun. bak keanu reeves bile var falan diye reklamlar yapıp hayvani bir hype patlaması yaptıkları için oldu. beklentiyi bu kadar yükseltmemeleri lazımdı.
hani bakın şimdi espri yapacağım iyi dinleyin çok komik olacak diyen birinin espri yapması ve kimsenin gülmemesi gibi bir durum oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
Cyperpunk 2077 200 TL ye düşmüş, almak isteyen olursa link bırakıyorum
Crack indirmek daha mantıklı bence (!)

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Aceleye getirilmemiş olsaydı sağlam bir oyun olarak çıkardı. Bir de çoklu platforma çıkarmaya çalışmasalardır tabi.

100₺'ye düşmesini bekledikten sonra alayım bari. :D

Bence güzel ama gömen bir o kadar kişi var. Burda da böyle bir şey olacak.
Knk senle aynı anda bronz olcaz herhalde başa baş gidiyoz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha zamanı olan bir oyundu bu kadar ses gitirmeyi başardı ama 2 3 haftada unutulmayıda başardı kötü bir oyun değil ama çoğu kişinin göz yaşı oldu

Top Bottom