🔥İndirim 🎮 Ubisoft %85 İndirim 🔥 Ekstra HOLIDAY20 İndirim kuponu🏷️

koca yarış oyununda nitro yok büyük bir facia zaten bu tek başına
ama the crew hala daha iyi
modifiye direkt yok oyunda japon arabası modifiye ediyom 1 tane spoiler seçeneği yok
Nitroda olmayı versin sanki uzayamı çıkıcaz :) ayrıca hazır bodykit olan araçlar var yani hiç yok değil çok kısıtlı bundan bende şikayetçiyim zaten 550 saat olmuş oyunda dlc harici bütün araçlara sahibim

Nitroda olmayı versin sanki uzayamı çıkıcaz :) ayrıca hazır bodykit olan araçlar var yani hiç yok değil çok kısıtlı bundan bende şikayetçiyim zaten 550 saat olmuş oyunda dlc harici bütün araçlara sahibim
Valla reelde bile nitro var nitro olmayan yarış oyunu yarış oyunu değildir.

Şirket iflas etmeden önce son çırpınışlarını yapıyor :)

Burda ne önerirsiniz arkadaşlar grafikli bişey olsun oled ekranla biraz oynayım :D

1763912150407.webp

Immortals Fenyx Rising de ücretsiz almak isteyene duyurulur son gün 2 aralık

The crew motorfest ve Division 2 halen oynuyorum almak isteyen olur ise tavsiye ederim beraber de oynayabiliriz

ben ac shadows alıcam da steamden arkadaşın hesabından oynamak için indirmiştim kendi hesabıma almak istiyorum alsam tekrardan oyunu indirttirirmi bana ubisoft store dan olacağı için

ben ac shadows alıcam da steamden arkadaşın hesabından oynamak için indirmiştim kendi hesabıma almak istiyorum alsam tekrardan oyunu indirttirirmi bana ubisoft store dan olacağı için
Farklı platformlarda olduğu için tekrardan indirmen gerekir.

Geri