Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Steam Dayz oyununa 900 tl verilir mi

Ya siz dayz oynamadınız veya gray zone oynamadınız 1716610297 Oyun çok zor zombiden ziyade açık dünyada loot yapıp savaşmak ve hayatta kalmaya çalışmak zombi oyunlarını sevmen bunu seveceğin anlamına gelmiyor bence 900tl etmez fakat türüne göre tek olduğu için edebilir silahların gerçekçiliği...
  2. Oneomous

Steam kış indirimi oyun tavsiyesi.

Şehir kurma oyunlarıyla aran iyiyse soviet republic diye bir oyun var çok fena bir oyun çoğu kişi bilmiyor ama çok detaylı bir oyun cities skylines gibi ama daha detaylısı
  3. Oneomous

Witcher 3 İndirimi Var Sakın kaçırmayın!!!!

Hikayeli oyunları oynabilecek kadar oyun oynama isteği yok maalesef.
  4. Oneomous

Witcher 3 İndirimi Var Sakın kaçırmayın!!!!

Dostum ben bunun ilk oyunu ile seriye başlamayı denedim ama sarmadı sence neden
  5. Oneomous

🔥İndirim Fernbus mı Tourist bus simulator mü ?

İlk fernbus çıktı o yüzden tourist bus sim daha mantıklı ama kişiye göre değişir.
  6. Oneomous

Hearts Of Iron IV GEÇİÇİ OLARAK OYNANMASI ÜCRETSİZ OLDU

Dlcsiz biraz kötü dlcsiz önermem.
  7. Oneomous

Cities: Skylines indirimi ne zaman bitecek ?

Bir fikrim yok
  8. Oneomous

Aldım 3 tane hangi dlcler önemlilerse iş görür. Hangi dlcler olduğuna bağlı 4 5 tanesi çok önemli
  9. Oneomous

İndirmekle ne alakası var ? Yarın akşam 6ya kadar devam eder herhalde,bilemiyorum. Oyunun boyutu fazla değil Dlcsiz oyun çok boş haberin olsun.
  10. Oneomous

Cities Skylines DLC önerisi

Daha sonra dlcleri alacaksan sana önerim oyunu al normalini oyna sonra dlclerin özelliklerine bakarak lazım mı değil mi çıkarırsın.
  11. Oneomous

Detaylı bilmiyorum fakat şu tarz yapılar felan geliyor diye biliyorum. Statue of Liberty Eiffel Tower Brandenburg Gate Arc de Triomphe Grand Central Terminal
  12. Oneomous

Kesinlikle öneririm,fakat şu şu dlcler demek yerine detaylı bakman veya dlcleri inceleyen kişilerin videolarını öneriyorum. 1604427107 Çok detaylı incelemeden baktım,şu 2sini kesinlikle al gerisini seçip almalısın.
  13. Oneomous

10TL Arkadaşla Oynamalık Oyun Önerisi

14tlydi galiba hoi4 sizi baya saracaktır.
  14. Oneomous

Car Mechanic 2018 alınır m?

Değebilir fakat ben almam şahsen,my summer car'a bakabilirsin araba tamir oyunlarından hoşlanıyorsan.
  15. Oneomous

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri [Ana Konu]

Girse bile dlcler yoksa almanı önermem.
  16. Oneomous

TaleWorlds'den oyun almak

Çok yanlış hatırlamışım 3günmüş ve sadece dijital hediye kartları için geçerliymiş
  17. Oneomous

Şöyle arkadaş ekli değilse gönderen kişi arkadaş ekledikten sonra 1 hafta veya 2 hafta sonra gift veya cüzdan kodu gönderebiliyor,dediğinizi anlamadım.
  18. Oneomous

Çünkü arkadaş eklendikten 1 ay veya 15gün civarı ban atıyor gift atamıyorsun.
  19. Oneomous

Gift olabilme ihtimali yoktur bence
Geri