🔥İndirim Fernbus mı Tourist bus simulator mü ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,203
otobüs oyunlarını çok severim piayasada çok az otobüs oyunu var zaten bulduğum en iyileri bunlar sizce hangisi optimizasyon grafik ve eğlence açısından bana tourist bus daha iyi gibi geldi ama emin değilim bir de hangi oyunda yüksek grafiklerde 60fps alabilirim sistemim şöyle

i5 10200H
gtx1650Ti
16gb 2933mhz ram
512gb nvme m2 ssd

otobüs oyunlarını çok severim piayasada çok az otobüs oyunu var zaten bulduğum en iyileri bunlar sizce hangisi optimizasyon grafik ve eğlence açısından bana tourist bus daha iyi gibi geldi ama emin değilim bir de hangi oyunda yüksek grafiklerde 60fps alabilirim sistemim şöyle

i5 10200H
gtx1650Ti
16gb 2933mhz ram
512gb nvme m2 ssd
hocam hangisi size daha güzel geliyorsa onu oynayın sisteminiz güzel

vallaha ikisi de güzel geliyor ama fernbusta optimizasyon sıkıntıları varmış diyorlar o yüzden kafam karıştı
olabilir hocam 2sinide önce crack indirin hangisi hoşunuza giderse onu alın

Ben şimdilik bus sim 2018 düşünüyorum.

i5 10200H
gtx1650Ti
16gb 2933mhz ram
512gb nvme m2 ssd
İlk fernbus çıktı o yüzden tourist bus sim daha mantıklı ama kişiye göre değişir.

Geri