Arama sonuçları: *

1. S

Kalıcı Ücretsiz Fall Guys 21 Haziran'da ücretsiz olacak!

Bedava olunca bir denerim teşekkürler. Borderlands 3 bedava (+season pass bundle) aldım. Season pass'da indirim kuponu olmuyor. Sonraki bedava oyunu bekleyip daha da oyun alacağım. Epic games şımartıyorsun bizi. Epicgames %25 indirim kuponu (sonsuz tekrar) sepette 200 tl ve üzeri...
  2. S

🔥İndirim Godfall alacağım ama bu paraya değer mi?

Assassin’s Creed Valhalla, Borderlands 3 Bu ikisini kesinlikle almam. Diğerlerine bir bakayım youtube'dan teşekkürler öneri için. Kılıçlı ve level kasmalı oyun önerisi yine yapmak isteyen varsa beklerim önerilerinizi.
  3. S

Bunlar var zaten. Ben alternatif oyun alacağım. Kılıçlı bir şey olursa güzel olur.
  4. S

Görsellik olarak aynı kaliteyi sağlayan ve benzeri olan güzel bir oyun biliyor musunuz? Daha pahalı da olabilir, ucuz olursa daha iyi olur.
  5. S

Görselleri çok hoşuma gitti oyunun, biraz videolarını izledim ve beğendim. Daha uygun fiyata bu görsel kalitede başka oyun var mı bilmiyorum. Biliyorsanız buna benzer oyun önerilerine de açığım. Mağazadaki ilk sayfada 'Mevcut Değil' yazıyor. Tıkladığımda ise böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum...
  6. S

Witcher 3 almak mantıklı mı

1 ve 2'nin tanıtım videolarına bak, o grafiklerle de oynarım sıkıntı yok dersen oynanır. Neden oynanmasın? Ben şahsen 1 ve 2 videolarına baktım, direkt üçüncüyü alıp oynadım. Çok da bir şey kaybetmezsin hani, videoları izle hikayesini anla yeter derim.
  7. S

Bu site güvenilir mi? Siteyi bilmiyorsanız güvenilir olup olmadığını nereden anlarız?

Epic Games ücretsiz oyun dağıtıyor, acaba benzer bir durum mu diye merak etmiştim? Site hakkında hiç bir yerde bilgi bulamayınca belki burada bilen vardır diye sordum. Böyle bir açıklama yazıyormuş, sen söyleyince fark ettim teşekkür ederim. Benzer uygulamalar bir çok sitede var sanırım.
  8. S

Bu site güvenilir mi? Siteyi bilmiyorsanız güvenilir olup olmadığını nereden anlarız?

STEAM GATEWAYS (steamgateways.net) Bu siteye nasıl denk geldim bilmiyorum ancak, steam oyunları ücretsiz diyor içeriğinde. Bu site güvenilir mi kendim anlayamadım. Size soruyorum, bilenler yanıtlarsa sevinirim. LÜTFEN GÜVENİLİR OLDUĞUNA EMİN OLMADAN SİTEYE ÜYE OLMAYIN! Kimseyi zor durumda...
  9. S

Steam oyun indirimleri

Gerçi sistem oyunu açar mı bilmem ama açsa bile donma yapabilir. https://www.systemrequirementslab.com/cyri İstersen bu siteden kontrol edebiliyorsun, almak istediğin oyunları test edebilirsin. Zamanında çok kullanmıştım eski bilgisayarımda.
  10. S

Steam oyun indirimleri

ARMA 3 (%75 indirim) tarzı seviyorsan, eski oyun sayılır ama senin sistem kaldırır mı bilmiyorum.
Top Bottom