Neler Yeni

🔥İndirim Godfall alacağım ama bu paraya değer mi?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Görselleri çok hoşuma gitti oyunun, biraz videolarını izledim ve beğendim.
Daha uygun fiyata bu görsel kalitede başka oyun var mı bilmiyorum. Biliyorsanız buna benzer oyun önerilerine de açığım.

Mağazadaki ilk sayfada 'Mevcut Değil' yazıyor.
Godfall.jpg

Tıkladığımda ise böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum ve fiyatlandırmalar şu şekilde:
GodfallTL.jpg
Şimdi bu ürün satın alınabiliyor mu? (Genelde Steam kullandığım için buradaki sisteme yabancıyım)
Alınıyorsa da sizce değer mi? (Sanırım benzer kalitede bir oyun bulamazsam alacağım)

Bütçeyi sormanıza gerek yok, sınırsız da bütçem yok tabii ama 200-300 TL o kadar da önemli değil benim için.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle hayır. Dandik bir looter oyunu. Maymun gibi tipler, zırh giymiş saçma saçma dövüşüyorlar. Alma.
Görsellik olarak aynı kaliteyi sağlayan ve benzeri olan güzel bir oyun biliyor musunuz? Daha pahalı da olabilir, ucuz olursa daha iyi olur.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Görsellik olarak aynı kaliteyi sağlayan ve benzeri olan güzel bir oyun biliyor musunuz?
RDR2, Watch Dogs: Legion, HITMAN 3, Cyberpunk 2077..
Hepsi yeni ve grafikleri çok güzeldir. Bütçe sınırsız dediğinize göre birkaç tane daha öneririm isterseniz.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
RDR2, Watch Dogs: Legion, HITMAN 3, Cyberpunk 2077..
Hepsi yeni ve grafikleri çok güzeldir. Bütçe sınırsız dediğinize göre birkaç tane daha öneririm isterseniz.
Bunlar var zaten. Ben alternatif oyun alacağım. Kılıçlı bir şey olursa güzel olur.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Desperados 3, Mafia: DE, Immortals Fenyx Rising, Assassin’s Creed Valhalla, Borderlands 3, The Division 2.
Hepsi Epic'de indirimde.
Assassin’s Creed Valhalla, Borderlands 3
Bu ikisini kesinlikle almam. Diğerlerine bir bakayım youtube'dan teşekkürler öneri için.
Kılıçlı ve level kasmalı oyun önerisi yine yapmak isteyen varsa beklerim önerilerinizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom