Neler Yeni

Bu site güvenilir mi? Siteyi bilmiyorsanız güvenilir olup olmadığını nereden anlarız?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
STEAM GATEWAYS (steamgateways.net)

Bu siteye nasıl denk geldim bilmiyorum ancak, steam oyunları ücretsiz diyor içeriğinde. Bu site güvenilir mi kendim anlayamadım. Size soruyorum, bilenler yanıtlarsa sevinirim.

LÜTFEN GÜVENİLİR OLDUĞUNA EMİN OLMADAN SİTEYE ÜYE OLMAYIN! Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Bu uyarıya rağmen ve bilmeden üye oluyorsanız mesuliyet kabul etmiyorum.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
STEAM GATEWAYS (steamgateways.net)

Bu siteye nasıl denk geldim bilmiyorum ancak, steam oyunları ücretsiz diyor içeriğinde. Bu site güvenilir mi kendim anlayamadım. Size soruyorum, bilenler yanıtlarsa sevinirim.

LÜTFEN GÜVENİLİR OLDUĞUNA EMİN OLMADAN SİTEYE ÜYE OLMAYIN! Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Bu uyarıya rağmen ve bilmeden üye oluyorsanız mesuliyet kabul etmiyorum.
Kimse size büyük markalar dışında beleş oyun vermez şartları var zaten bunun puan kas sistemi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse size büyük markalar dışında beleş oyun vermez şartları var zaten bunun puan kas sistemi
Epic Games ücretsiz oyun dağıtıyor, acaba benzer bir durum mu diye merak etmiştim? Site hakkında hiç bir yerde bilgi bulamayınca belki burada bilen vardır diye sordum.

SteamGateways, ÜCRETSİZ BUHAR ANAHTARLARI , ÜCRETSİZ BUHAR OYUNLARI , CD anahtarları , Eşantiyonlar ve Oyun Anahtarları için 1 numaralı sitedir .
İlk adım üye olarak kayıt olmak ve biraz para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yeterli jeton aldıktan sonra, ücretsiz bir BUHAR ANAHTARI alabilirsiniz.
Böyle bir açıklama yazıyormuş, sen söyleyince fark ettim teşekkür ederim. Benzer uygulamalar bir çok sitede var sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,543
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom