Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Hiç böyle bir oyun oynadınız mı?

Adam harbiden çıkarıp gösterdi ya la bende 8 .sınıfta yani geçen sene öğretmiştim evde kavgam kitabı var bu arada nasıl birisi olduğunu anlamak için almıştım
  2. amdsaolsun

Yalan ben öğrettim, çıkar göster
  3. amdsaolsun

Dediğiniz şeyi pek anlamadım biraz devrik cümle ama anladığım kadarıyla yani olabilir anladığım kadarıyla arkadaşınız gerçekten seviyor gibi 1615921801 Aslında o şey hoca ile alakalı hoca iyi anlatmadıysa yada öğrencinin ne kadar iç dünyasına girdiği ile de alakalı biraz buna da nitelikli...
  4. amdsaolsun

Yok be ben orada değilim
  5. amdsaolsun

Biz istediğimiz zaman sıkı yönetim yapabiliyorduk aynı Avrupa Birliği gibi yerler vardı çok ince detaylara giriliyordu çok hesap kitap vardı her ülkenin madeni vardı aylık gelirleri buralardan gelen paralar orduya gider yeni yerler fethedildi böyle kar topu gibi ülke büyüyünce sıra...
  6. amdsaolsun

Biraz matematik te gerektiriyor ama gerçek hayattaki gibi dağlar denizler belli değil gerçek hayatta kazanabilmek için dağların rengi ağaçların kamuflaj gerçek hayatta önemlidir öyle bişey oynasaydım eminim çok daha iyi sarar di
  7. amdsaolsun

Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğü liderlerin toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek için
  8. amdsaolsun

Aynen huhayt. Yoklan öyle bişey yok ama bence hala saçma gidipte bence en aziz 16 yaşın olması lazım hatta buda küçük sayılır bence üniversite iyidir ya
  9. amdsaolsun

Bizimkiler bana atom bombası attı dedim yapacağınız işi
  10. amdsaolsun

Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın
  11. amdsaolsun

Aynen bizde oynuyorduk 7. Sınıfta tabletini getiren arkadaş sert vurmayın diyordu :D
  12. amdsaolsun

Aga be olum ammada enayilik ama oda yani
  13. amdsaolsun

Ben bartında oturuyorum aynen biz de öyle yapıyorduk 3. Dünya Savaşı gibi
  14. amdsaolsun

Bil ve fethet den bahsediyorsunuz sanırım ama bu oyunu ben keşfettim çok sarıyordu hele sınıf için de siyaset yapmadan sovyet ve nazi hayranı çıkarsa offf
  15. amdsaolsun

Allahım çok iyi bak buda kimya dersine giriyor sanırım beyinde oluşan kimyasal tepkimeler
  16. amdsaolsun

Ooo hacı öyle değil ye
  17. amdsaolsun

Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene...
Top Bottom