Amaçları sevgililik değil kiBilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın
Bizimkiler bana atom bombası attı dedim yapacağınız işiKitabın arkasındaki dünya haritasında oynuyorduk ama bir yerden sonra çok saçma olmaya başladı deprem silahı yapan iklim silahı yapan saçma saçma şeyler ben sonra oynamayı bıraktım onlar hala oynuyordu
Bu mesaj silindiH-hangi zevk
O oyunu oynadik 1 kere ama çok sıkti beniArkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık
Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı?
Aynen huhayt. Yoklan öyle bişey yok ama bence hala saçma gidipte bence en aziz 16 yaşın olması lazım hatta buda küçük sayılır bence üniversite iyidir yaAmaçları sevgililik değil ki
Yapmayın hocam çik çikili ban gelir.Önce AAAA-AAAA***** hocammm
Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğü liderlerin toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek içinTarih dersinde kitabın arkasındaki dünya haritasından oynardık bi ara abartıp fotoğrafı büyütüp 5 tane kopyasını bastırmıştık.Çok keyifliydi.
Bana göre hiç sevgilin olmaması daha iyi ama konu bu değil.Aynen huhayt. Yoklan öyle bişey yok ama bence hala saçma gidipte bence en aziz 16 yaşın olması lazım hatta buda küçük sayılır bence üniversite iyidir ya
Aga biz seçtiğimiz ülkenin başkentini bile seçiyorduk bazen toplantı yapıyorduk bazen bişeler ilan ediyorduk kanun bile koymuşluğum var baya katıydı kurallar ama çok keyifliydi be.Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğüm liderleri toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek için
Biraz matematik te gerektiriyor ama gerçek hayattaki gibi dağlar denizler belli değil gerçek hayatta kazanabilmek için dağların rengi ağaçların kamuflaj gerçek hayatta önemlidir öyle bişey oynasaydım eminim çok daha iyi sarar diO oyunu oynadik 1 kere ama çok sıkti beni
ben hep kaybediyordumBen bartında oturuyorum aynen biz de öyle yapıyorduk 3. Dünya Savaşı gibi