Hiç böyle bir oyun oynadınız mı?

Yaz kursunda 2 3 4 players diye bi mobil oyun oynuyoduk,müdür gelip azarlamıştı.

Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı? ;)
Uzun essek oynardık

Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Kitabın arkasındaki dünya haritasında oynuyorduk ama bir yerden sonra çok saçma olmaya başladı deprem silahı yapan iklim silahı yapan saçma saçma şeyler ben sonra oynamayı bıraktım onlar hala oynuyordu

RİSK oyununu kağıtta oynuyorduk baya : D

bizde o oyunu oynardık hatta baya geliştirmiştik asker vardı kazanınca tecrübe alır daha çok vururdu kaybedince - yerdi fln
güzel günlerdi antep günleri

Daha çok arizona kertenkelesi gibi kızların peşinde koşuyordu bizimkiler.
Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri