LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Hocam hayatta bir zevkimiz var onları da ergenlere atamayın yavYok ya ergenlik hormonları.
Hocam hayatta bir zevkimiz var onları da ergenlere atamayın yavYok ya ergenlik hormonları.
Aga be olum ammada enayilik ama oda yaniBizim kızlar sınıfın en tipsiz erkeğinin her gün parasını yiyordu garibim çocuk o da hep veriyordu![]()
Hala kardeşimle oynuyoruzYaz kursunda 2 3 4 players diye bi mobil oyun oynuyoduk,müdür gelip azarlamıştı.
Uzun essek oynardıkArkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık
Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı?![]()
Aynen bizde oynuyorduk 7. Sınıfta tabletini getiren arkadaş sert vurmayın diyorduYaz kursunda 2 3 4 players diye bi mobil oyun oynuyoduk,müdür gelip azarlamıştı.
Kral oyundur kendileriHala kardeşimle oynuyoruz
![]()
2 3 4 Player Mini Games - Apps on Google Play
Play with your friends in 30 different mini games! for 2 3 and 4 players!play.google.com
Bizimkilerde öyleydi ağizlarindan salya aka akaDaha çok arizona kertenkelesi gibi kızların peşinde koşuyordu bizimkiler.
Kitabın arkasındaki dünya haritasında oynuyorduk ama bir yerden sonra çok saçma olmaya başladı deprem silahı yapan iklim silahı yapan saçma saçma şeyler ben sonra oynamayı bıraktım onlar hala oynuyorduArkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık
RİSK oyununu kağıtta oynuyorduk baya : DArkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık
Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasınDaha çok arizona kertenkelesi gibi kızların peşinde koşuyordu bizimkiler.
H-hangi zevkHocam hayatta bir zevkimiz var onları da ergenlere atamayın yav