Neler Yeni

Hiç böyle bir oyun oynadınız mı?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ne oyunu kardeşim voleybol dururken 😎

cemtastan2301

80+ Gold
Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın
Amaçları sevgililik değil ki :oops:

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Kitabın arkasındaki dünya haritasında oynuyorduk ama bir yerden sonra çok saçma olmaya başladı deprem silahı yapan iklim silahı yapan saçma saçma şeyler ben sonra oynamayı bıraktım onlar hala oynuyordu
Bizimkiler bana atom bombası attı dedim yapacağınız işi

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Tarih dersinde kitabın arkasındaki dünya haritasından oynardık bi ara abartıp fotoğrafı büyütüp 5 tane kopyasını bastırmıştık.Çok keyifliydi.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı? ;)
O oyunu oynadik 1 kere ama çok sıkti beni

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Amaçları sevgililik değil ki :oops:
Aynen huhayt. Yoklan öyle bişey yok ama bence hala saçma gidipte bence en aziz 16 yaşın olması lazım hatta buda küçük sayılır bence üniversite iyidir ya

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Tarih dersinde kitabın arkasındaki dünya haritasından oynardık bi ara abartıp fotoğrafı büyütüp 5 tane kopyasını bastırmıştık.Çok keyifliydi.
Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğü liderlerin toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek için

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğüm liderleri toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek için
Aga biz seçtiğimiz ülkenin başkentini bile seçiyorduk bazen toplantı yapıyorduk bazen bişeler ilan ediyorduk kanun bile koymuşluğum var baya katıydı kurallar ama çok keyifliydi be.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
O oyunu oynadik 1 kere ama çok sıkti beni
Biraz matematik te gerektiriyor ama gerçek hayattaki gibi dağlar denizler belli değil gerçek hayatta kazanabilmek için dağların rengi ağaçların kamuflaj gerçek hayatta önemlidir öyle bişey oynasaydım eminim çok daha iyi sarar di

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom