Hiç böyle bir oyun oynadınız mı?

Ne oyunu kardeşim voleybol dururken 😎

Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın
Amaçları sevgililik değil ki :oops:

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Kitabın arkasındaki dünya haritasında oynuyorduk ama bir yerden sonra çok saçma olmaya başladı deprem silahı yapan iklim silahı yapan saçma saçma şeyler ben sonra oynamayı bıraktım onlar hala oynuyordu
Bizimkiler bana atom bombası attı dedim yapacağınız işi

Tarih dersinde kitabın arkasındaki dünya haritasından oynardık bi ara abartıp fotoğrafı büyütüp 5 tane kopyasını bastırmıştık.Çok keyifliydi.

Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı? ;)
O oyunu oynadik 1 kere ama çok sıkti beni

Tarih dersinde kitabın arkasındaki dünya haritasından oynardık bi ara abartıp fotoğrafı büyütüp 5 tane kopyasını bastırmıştık.Çok keyifliydi.
Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğü liderlerin toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek için

Hocam sizin sınıftakiler bırak hitleri dünyanın ömrü boyunca gördüğüm liderleri toplamını geçmiş Ankara yı mı düşmanlar dan geri alıyorsun 5 tane plan nedir gerçi ben hepsini kendi ellerimle çizerdik çok daha iyi olurdu farklı düşünebilmek için
Aga biz seçtiğimiz ülkenin başkentini bile seçiyorduk bazen toplantı yapıyorduk bazen bişeler ilan ediyorduk kanun bile koymuşluğum var baya katıydı kurallar ama çok keyifliydi be.

O oyunu oynadik 1 kere ama çok sıkti beni
Biraz matematik te gerektiriyor ama gerçek hayattaki gibi dağlar denizler belli değil gerçek hayatta kazanabilmek için dağların rengi ağaçların kamuflaj gerçek hayatta önemlidir öyle bişey oynasaydım eminim çok daha iyi sarar di

Geri