Neler Yeni

Hiç böyle bir oyun oynadınız mı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yaz kursunda 2 3 4 players diye bi mobil oyun oynuyoduk,müdür gelip azarlamıştı.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı? ;)
Uzun essek oynardık

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Yaz kursunda 2 3 4 players diye bi mobil oyun oynuyoduk,müdür gelip azarlamıştı.
Aynen bizde oynuyorduk 7. Sınıfta tabletini getiren arkadaş sert vurmayın diyordu :D

Ariseks

80+ Gold
Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Kitabın arkasındaki dünya haritasında oynuyorduk ama bir yerden sonra çok saçma olmaya başladı deprem silahı yapan iklim silahı yapan saçma saçma şeyler ben sonra oynamayı bıraktım onlar hala oynuyordu

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf

RİSK oyununu kağıtta oynuyorduk baya : D

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bizde o oyunu oynardık hatta baya geliştirmiştik asker vardı kazanınca tecrübe alır daha çok vururdu kaybedince - yerdi fln
güzel günlerdi antep günleri

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Daha çok arizona kertenkelesi gibi kızların peşinde koşuyordu bizimkiler.
Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom