Neler Yeni

Hiç böyle bir oyun oynadınız mı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Aga biz seçtiğimiz ülkenin başkentini bile seçiyorduk bazen toplantı yapıyorduk bazen bişeler ilan ediyorduk kanun bile koymuşluğum var baya katıydı kurallar ama çok keyifliydi be.
Biz istediğimiz zaman sıkı yönetim yapabiliyorduk aynı Avrupa Birliği gibi yerler vardı çok ince detaylara giriliyordu çok hesap kitap vardı her ülkenin madeni vardı aylık gelirleri buralardan gelen paralar orduya gider yeni yerler fethedildi böyle kar topu gibi ülke büyüyünce sıra arkadaşlarının ülkelerine gelirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben hep kaybediyordum
Siz nerede oturuyorsunuz kazanmanın yolu birazda hesap kitaptan geçiyordu ben gazi ortaokulunda okuyordum o zaman

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Peki sizin böyle arkadaşlarınızla oynadığınız oyunlar varmı? ;)
rules of survival falan girerdik bilen bilir oyunu.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Biz istediğimiz zaman sıkı yönetim yapabiliyorduk aynı Avrupa Birliği gibi yerler vardı çok ince detaylara giriliyordu çok hesap kitap vardı her ülkenin madeni vardı aylık gelirleri buralardan gelen paralar orduya gider yeni yerler fethedildi böyle kar topu gibi ülke büyüyünce sıra arkadaşlarının ülkelerine gelirdi
Kaçıncı sınıftı ?

Impe

80+ Silver
Bilmiyorum hacı bu yaşta sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak bence şu yaşlarda sevgilisi olanların büyük çoğunluğu meraktan yoksa çoğu sevmiyor bi tane kız vardı eski sevgililerini saymaya parmak yetmezdi düşün ama isim vermeyeyim dedikodu olmasın
Knk benim agam diuorduki o yine vok koşmazdi bende onun gibiydim derdiki onlar ***** knk iyki biz koşmuyoz ben isterim ama koşmam zaten benim isteme sebebim hani konuşmak onla dolaşmak derdi hâlâ konuşuyoz kral adamdir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Siz nerede oturuyorsunuz kazanmanın yolu birazda hesap kitaptan geçiyordu ben gazi ortaokulunda okuyordum o zaman
Ben kocaelideydim Dumlupınar ortaokulu

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe

Avolay

80+ Gold
Arkadaşlar aklıma geldi ben 8. Sınıfta iken arkadaşlar la bir kağıdın üstüne güzel bir harita çizip kendi ülkeleri izi seçer ve savaşırdık hayır birde öyle bir sarardı ki ben eve gelince o kağıdı çıkarıp kağıt üzerinde arkadaşımı nasıl yenerim diye düşünmüşlüğüm vardır. Tabi geçen sene başlarında virüs de yok mesela birisi birisine bişey yaparken buna hakkının olmadığını söyleyince kawga çıkardı sonra inkılap hocasına soru sorardık bu sayede hem dersten daha zevk alırdık hemde oyun oynardık

Aynısını ortaokulda full oynadım :D Batı avrupayı hiçbir zaman detaylı çizememişimdir :(

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Knk benim agam diuorduki o yine vok koşmazdi bende onun gibiydim derdiki onlar ***** knk iyki biz koşmuyoz ben isterim ama koşmam zaten benim isteme sebebim hani konuşmak onla dolaşmak derdi hâlâ konuşuyoz kral adamdir
Dediğiniz şeyi pek anlamadım biraz devrik cümle ama anladığım kadarıyla yani olabilir anladığım kadarıyla arkadaşınız gerçekten seviyor gibi

Zaten tarihten nefret ediyorum kazanamamam normal
Aslında o şey hoca ile alakalı hoca iyi anlatmadıysa yada öğrencinin ne kadar iç dünyasına girdiği ile de alakalı biraz buna da nitelikli öğretmen diyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Dediğiniz şeyi pek anlamadım biraz devrik cümle ama anladığım kadarıyla yani olabilir anladığım kadarıyla arkadaşınız gerçekten seviyor gibi

Aslında o şey hoca ile alakalı hoca iyi anlatmadıysa yada öğrencinin ne kadar iç dünyasına girdiği ile de alakalı biraz buna da nitelikli öğretmen diyoruz
evet arkadaşım karakteri seviyor aklı orda değildi demek istiyom

Clusters

80+

oynardık herkesin kendine alanı olurdu kağıtta sonra sırayla bi yeri ele geçirip eğer yazı gelirse alıyorduk lan çko zevkliydi :(((

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

O oyunu sınıfa ben öğretmiştim.
(Hem ortaokul hem lise de.)

Top Bottom