Arama sonuçları: *

1. freygasm

🔥İndirim Voidu Ubisoft indirimleri başladı, AC Valhalla 67 TL

Askıda kalabiliyor. Üyelik ismi ile kart üstündeki isim aynı mı?
  2. freygasm

Epic Games devasa indirimleri -30bin TL İNDİRİM

Valoranta tıklayasım gelmiyo hiç :D sen kimdin bu arada :(
  3. freygasm

Epic Games devasa indirimleri -30bin TL İNDİRİM

Naysla -100 daha 30100. ŞAKA ŞAKA 😛😛
  4. freygasm

🔥İndirim 🔥UBİSOFT'TA %85 İNDİRİMLER MEVCUT🔥

Zamanında farcry bundleı almayan kafamı :D farcry 6 hariç tüm seri 240tlydi
  5. freygasm

Geçici Ücretsiz Steam diablo 4 ücretsiz

Başlangıçta altın yumurtlayan tavuktu oyun, sonra kitlesi azalıp fiyatlar düşünce uğraşılmaz oldu maalesef.
  6. freygasm

Coin satışı pek kazandırmaz, sürekli coin glitch oluyor değeri yok o yüzden. Yabancı siteler aracılığıyla boost yapıyorum ben. Leveling,dungeon clear, boss kesme vs.
  7. freygasm

Nonseason ve season1de 7-8saat boost yaparak günde 70-100usd kazanıyordum, season1de yarı yarıya düştü. Şuan 20-30usd falan anca kazanırsın sanırım.
  8. freygasm

1.5k falan saatim var, para için oynanmıyorsa oynanmaz. Para da ilk sezondaki kadar kazandırmıyor, herkes bıraktı:d
  9. freygasm

diablo 4 alınır mı ?

Köpekler gibi grind atıp para kazanmak için oynamıcaksan alınmaz. 0 content.
  10. freygasm

❌İndirim Bitti! İNDİRİM!! Days Gone 76tl

Site güvenilir mi?
  11. freygasm

🔥İndirim 🔥Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Tartışma Konusu🔥

Hayır, hayatta kalma oyunlarına yatkınsan çok rahat çözersin. Oyunun diğer hayatta kalma oyunlarından farklı olarak tek farklı yönü boss kesme mantığı. Kestiğin bosslardan teknoloji,skill vs öğreniyorsun.
  12. freygasm

Kesinlikle alınır. Seven days to die, raft, forest karışımı bir oyun ve sürekli güncelleme alıyor. Arkadaşlarla cidden çok zevkli.
  13. freygasm

Benim de görselleri hoşuma gitmemişti ama oyun yapımcısı isteklerinize göre sürekli güncel tutacağız tam çıkışa kadar dedi sözünü de tutuyor. Bir gün öncesinden çok daha farklı oluyor oyun. Grafik updateleri vs de gelcekmiş. Erken erişim bittiğinde veya steam kur olayı geldiğinde bu fiyattan...
  14. freygasm

Sunkenland ve forest 2 almalısın. Sunkenland gerçekten mükemmel gelişen ve çok güzel bir hayatta kalma oyunu. Yeni piyasaya sürüldü ama yapımcı haftada bir güncelleme atıyor. 150tl gibi bir fiyatı vardı. Forest 2 de bildiğin forest efsanesi güzel saran bir oyun 220tl. Forest 1i de alabilirsin ek...
  15. freygasm

Rust tarzı pve olan bir oyun mu arıyorsun yoksa hayatta kalma da keser mi?
  16. freygasm

V rising kusursuz, seven days to die çok güzel zaman geçirtiyor. Mortal shell 5tlye bedava. Rust saracağına inanılıyorsa alınabilir, hileler ve oyunun ilahları oynuyor sadece.
  17. freygasm

Asıl dram steam indirimlerinde oynanabilir tüm oyunlara sahip olduktan sonra alınabilecek oyun aramaktır:( Son 2 senedir sadece bakıyorum indirimlere :(
Top Bottom