7 gün deneme varmış o sırada deneyceğim sararsa oyunları iade edip kartada para atıp alırımOynarım dersen al
Ps5 üzerinden aldım 3 saat kadar oynadım daha önce hiç diablo serisi oyun oynamadım şuan için oyunu aşırı beğendim gayet güzel ilerliyor ilerisinde ne olur bilemiyorum.stalker 2 remnant 2 katana zero iade edip azda para koyup alınabilir sizce değermi dolar arttıkça fiyatıda artacak ve crackde oynanmıyor
tamamdır ya ücretsiz deneme varmış deneyip bakacağım seversem alırım birdaha bu paraya düşmezPs5 üzerinden aldım 3 saat kadar oynadım daha önce hiç diablo serisi oyun oynamadım şuan için oyunu aşırı beğendim gayet güzel ilerliyor ilerisinde ne olur bilemiyorum.
oyun online üzerine kurulu hikayesi dahi online bağlantı istiyor sürekli servera bağlantı lazım codlar gibi o nedenden tek yol satın almakCrack nasıl oynanmıyor ne sorunlar çıkıyor
oyun canlıyken gelmez ne zaman diablo 5 çıkar 4de adam kalmaz anca ozaman gelirGamepass'e gelecek illa öyle veya böyle 2024'de görürüz, Activision ve Blizzard'a para bayılmayın boşa.
Hikayesi için alacaklara veya merak edenlere söylüyorum.oyun canlıyken gelmez ne zaman diablo 5 çıkar 4de adam kalmaz anca ozaman gelir
nerde var hocam hangi platform7 gün deneme varmış o sırada deneyceğim sararsa oyunları iade edip kartada para atıp alırım
steamde var oyunu iade edip cüzdana atsam tlmi gözükür öyleyse iade etmemnerde var hocam hangi platform