Desteği kesilmesine az kaldı denilebilir. 2018 yapımı. 5 ise 2021. horizon 6 falan çıkabilir birkaç sene içerisinde.Herkese selam şuan Steamde Forza Horizon 4 bir haftalığına indirimde ve 6.50 dolar( 200TL) sizce alınır mı?/değermi ?
ben açıkçası çok başarılı bir seri olduğunu düşünmüyorum ekleme yapmak isterim.hocam forza serisi parasını gerçekten hakediyor eğerki hiç oynamadıysan daha önce al ama oyuncu sayısı baya azalmış durumda bilgin olsun online olarak fazla bir şey beklemeden alabilirsin ve bence ultimate al alacaksan
İlk defa almayı düşünüyordum ama oyumcu sayısı az olmasından kaynaklı biraz soğudumben açıkçası çok başarılı bir seri olduğunu düşünmüyorum ekleme yapmak isterim.
Eğer arkadaş 3. oyunu veya 5. oyunu oynamışsa bence çok gerek yok 4. oyuna ama tabi benim gibi bu seriye gönül vermişse o zaman alınır
Değerli cevaplar için teşekkürler...İlk defa almayı düşünüyordum ama oyumcu sayısı az olmasından kaynaklı biraz soğudum
kendi singleplayer yarışları ve hikayeleri ekstra olarak da dlc leri oynadığın zaman online olmaması pek dert olmuyor illa online oynamak istiyorsan sana kalmış ama şuanda hala mükemmel bir yarış oyunu en iyi yarış oyunu forza horizon 5 2.si de forza horizon 4İlk defa almayı düşünüyordum ama oyumcu sayısı az olmasından kaynaklı biraz soğudum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değerli cevaplar için teşekkürler...