Epicte cok daha ucuzdl 2 alıcam gibi. sizce alınır mı bu fiyata
Epicte cok daha ucuzdl 2 alıcam gibi. sizce alınır mı bu fiyata
Benim de görselleri hoşuma gitmemişti ama oyun yapımcısı isteklerinize göre sürekli güncel tutacağız tam çıkışa kadar dedi sözünü de tutuyor. Bir gün öncesinden çok daha farklı oluyor oyun. Grafik updateleri vs de gelcekmiş. Erken erişim bittiğinde veya steam kur olayı geldiğinde bu fiyattan bulmak zor olabilir.forest1 var zaten bitiridim forest2 olabilir de sunkerland çok hoşuma gitmedi hocam
Nfs yerine forza alsaniz daha güzelBeyler hangi nfs oyunu alınır? Hazır indirime girmişken 1-2 tane çekeyim diyorum kalsın kütüphanede lazım olur
Forza zaten xboxta var dostum steam için alayım diyorum 1-2 nfs 25 tl falanlar zatenNfs yerine forza alsaniz daha güzel
Nfs serisi xbox tada var ama alcaksaniz heat alinabilirForza zaten xboxta var dostum steam için alayım diyorum 1-2 nfs 25 TL falanlar zaten
sunkenlend alınır mı reis güzelse arkadaşlara falan da aldırayımSunkenland ve forest 2 almalısın. Sunkenland gerçekten mükemmel gelişen ve çok güzel bir hayatta kalma oyunu. Yeni piyasaya sürüldü ama yapımcı haftada bir güncelleme atıyor. 150tl gibi bir fiyatı vardı. Forest 2 de bildiğin forest efsanesi güzel saran bir oyun 220tl. Forest 1i de alabilirsin ek olarak 8tlye. Rustu almak yerine üstüne 70-80tl koyarak mükemmel 3 oyun alabilirsin, rust kitlesinden dolayı sarmıyor.
Kesinlikle alınır. Seven days to die, raft, forest karışımı bir oyun ve sürekli güncelleme alıyor. Arkadaşlarla cidden çok zevkli.sunkenlend alınır mı reis güzelse arkadaşlara falan da aldırayım
ben epicle geldim epicle giderim en başında dürüst adam