Arama sonuçları: *

1. leroxy

Nays oyun kampanyası 31 Aralık saat kaçta sona erecek?

genelde 23.59'da biter.
  2. leroxy

Uncharted hediyeli ,ryzen 5 5600 yardım .

O işlemcinin takılı olduğu bir bilgisayardan doğrulama lazım.
  3. leroxy

🔥İndirim CD Projekt Red 20.yıl İndirimleri Başladı

Witcher 3 aldım, kenarda köşede çok param yok ama CP2077 de alsam mı diye düşünmüyorum değil..
  4. leroxy

@PİŞMANIM Yani çok da olmasa evet biraz şans vermek istiyorum artık. Valorant'ı dia 1-2 olduktan sonra salma düşüncem var zaten. O süre zarfında hikayeli oyunlara yönelirim.
  5. leroxy

Yani sorunu pek anlayamadım.
  6. leroxy

Hayatımda neredeyse hiç hikayeli oyun oynamamış (bazıları hariç) birisiyim. Valo manyağı aptalın tekiyim. Sizce hangi oyunlar kesinlikle alınmalı?
  7. leroxy

TLOU 2 175 tl değer mi ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/pc-red-dead-redemption-2-standart-edition-144-tl.469268/
  8. leroxy

🔥İndirim (PC) Red Dead Redemption 2 Standart Edition 144 TL

Usta adamlar 12 ay taksitle satış bile yapıyor, TT Evde İnternet faturasına ek alacaklara önerim taahhüt (kampanya) bitiş tarihlerinden sonrasına sarkıyorsa uğraşmasınlar.
  9. leroxy

Nasıl bedava steam kodu alabilirim?

Yayıncıların sadakat puanlarından.
  10. leroxy

Geçici Ücretsiz Epic games'in vereceği 2. gizemli oyun belli oldu

harbi mi SDNAFLDSNFJKSDFNDSFNJKSDNFSDJKFDNSJKFKJ
  11. leroxy

Cities: Skylines indirimi ne zaman bitecek ?

Yoo var :cool: ✌️ DLC'leri nasıl alacağım ?
  12. leroxy

Peki gecenin bu saati pcyi açıp kütüphaneye ekleyeyim mi yoksa sabah mı yapaayım ?
  13. leroxy

Bu oyun madem beleşmiş, atalarımız da demiş ki "nerede beleş, oraya yerleş". Oyunu almak istiyorum. Bu indirim yani beleşlik yarın da devam ediyor mu yoksa şimdiden indireyim mi ? Ayrıca oyun ksç gb?
  14. leroxy

🔥İndirim The Crew 2 şuan 9tl!!

The Crew 1 yıl sonradan çıkmış ayrıca Crew'in grafikleri bana daha iyi gibi geldi ama yani animasyonun içerisine gerçek insanları oturtmuşlar ama yine de sadece araba değil farklı araçlar da kullanılabiliyor yanılmıyorsam. Ayrıca bu oyun gözüme çok daha iyi gözüktü. Ben olsam onu alırdım.
  15. leroxy

Gözünü seveyim bak söylemek istemiyorum ama lütfen boş yapma. Buradaki konu zaten indirim indirim İNDİRİM. Burada belki birisi bu oyunu alır allahım bilgisi olsun diye söyleyemez miyim. Ayrıca benim kaç TL Aldığım kimseyi ilgilendirmez .d
  16. leroxy

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için NFS: Payback 9TL https://www.playstore.com/urun/need-for-speed-payback
  17. leroxy

Oha lan oyunda Will Smith mi var
Top Bottom