en azından derken en az o kadar eder anlamında söylemiş galiba.1000 lira az mı kankim
değeri yükseltmiyor ama 1000 dediği için dedim işin şakasındayız yani dalga geçmiyorumen azından derken en az o kadar eder anlamında söylemiş galiba.
al al %50 düşmüş bulunmaz bidaaWitcher 3 aldım, kenarda köşede çok param yok ama CP2077 de alsam mı diye düşünmüyorum değil..
valorant gibi oyun önerisi mi istiyorsun yani eski zevklerinle yaşamaya devam mı edeceksinYani sorunu pek anlayamadım.
Güzel oyunEyw kanki kaptım cyberpunk
Bütçesi olmayan böyle şeyler almasın korsan indirsin. Bu sitelere vereceğiniz para da yapımcıya gitmiyor zaten. 35TL cebinizde kalır en azından.https://www.tiriniti.com/urun/cyberpunk-2077/ Bu linki buraya bırakayım, bütçesi olmayıp ta oynamak isteyen olursa buradan alıp oynayabilir.
Tercih meselesi hocam, korsanla uğraşacağıma 35TL vermek mantıklı geliyor. İndirdiğin korsan sağlam değilse başka siteden bul indir resmen zaman kaybı.Bütçesi olmayan böyle şeyler almasın korsan indirsin. Bu sitelere vereceğiniz para da yapımcıya gitmiyor zaten. 35TL cebinizde kalır en azından.
Hiç öyle bir durum yaşamadım. Ezbere birkaç site biliyorum onlardan birinden indiriyorum hiç üzmediler sağolsunlarTercih meselesi hocam, korsanla uğraşacağıma 35TL vermek mantıklı geliyor. İndirdiğin korsan sağlam değilse başka siteden bul indir resmen zaman kaybı.