Alabilirsin, ben 2 kere bitirdim çok eğlenceli bana göre. Bir de Steam den 150TL verip almak yerine Tiriniti den 35TL olması lazım, hesap alıp o şekilde ucuza oynayabilirsin. (Ortak hesap veriyorlar, Steam'ı çevrimdışı moda alıp oynuyorsun, save ler sadece bilgisayarına kaydoluyor)Cyberpunk almalı mıyım?
hesabım varken ortak hesaba gerek yok 1 skin satar alırım fiyatı düşmüş zatenAlabilirsin, ben 2 kere bitirdim çok eğlenceli bana göre. Bir de Steam den 150TL verip almak yerine Tiriniti den 35TL olması lazım, hesap alıp o şekilde ucuza oynayabilirsin. (Ortak hesap veriyorlar, Steam'ı çevrimdışı moda alıp oynuyorsun, save ler sadece bilgisayarına kaydoluyor)
Alabilirsin. Yalnız masterpiece beklentin olmasın. Oyunun dünyası, atmosferi, karakterleri harika. Hikaye ise ortalama denilebilir, fazlasıyla kısa çünkü. Sadece görevlerden gitsen 15-20 saatte bitirirsin.Cyberpunk almalı mıyım?
Hocam ben öğrenci olduğum için 120 lira bir oyuna veremem. Tiriniti den 35TL ye aldıydım ortak hesap, içinde Days Gone - Cyberpunk 2077 - Resident Evil Village vardı. (Hesabı rastgele vermiyorlar kendi hesapları) 2 sini oynayabildim sıra 3. sünde.hesabım varken ortak hesaba gerek yok 1 skin satar alırım fiyatı düşmüş zaten![]()
Kesinlikle alınır. Hikayesi ana oyundan çok daha güzel.Blood and Wine alınır mı?
kankim yargılamadım yanlış anlama ortak hesaba karşıyım sadeceHocam ben öğrenci olduğum için 120 lira bir oyuna veremem. Tiriniti den 35TL ye aldıydım ortak hesap, içinde Days Gone - Cyberpunk 2077 - Resident Evil Village vardı. (Hesabı rastgele vermiyorlar kendi hesapları) 2 sini oynayabildim sıra 3. sünde.
Bende kesinlikle karşıyım ama malum ekonomi. Oyunlara o kadar para verebilcek olsam kendi hesabımdan direk oyunları satın alırdım. Öylesi daha iyi oluyor, ne save ler siliniyor ne başka bir şey kafa rahat.kankim yargılamadım yanlış anlama ortak hesaba karşıyım sadece
aynen işte bende de skin kasa filan var onları sattım yoksa bende almamBende kesinlikle karşıyım ama malum ekonomi. Oyunlara o kadar para verebilcek olsam kendi hesabımdan direk oyunları satın alırdım. Öylesi daha iyi oluyor, ne save ler siliniyor ne başka bir şey kafa rahat.
Bende bir tane glock skin vardı 3 4 yıl önce, çok para etmiyordu 3 5 lira falan. Üzerine birisi 300 400 dolar eden 3 4 tane sticker yapıştırmıştı. Valla o zaman pek kafam basmıyordu bu skin işlerine. Şimdi düşünüyorum keşke elimde tutaydım, 50TL ye falan sattım diye hatırlıyorum. Elimde olsa şimdi sticker lar silahın değerini çok yükseltmiyor ama en azından bi 1000 lirası vardı.aynen işte bende de skin kasa filan var onları sattım yoksa bende almam
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Steam Community Market :: Listings for USP-S | Cortex (Factory New)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Biriniz en ucuz olanı alabilir mi![]()
1000 lira az mı kankimBende bir tane glock skin vardı 3 4 yıl önce, çok para etmiyordu 3 5 lira falan. Üzerine birisi 300 400 dolar eden 3 4 tane sticker yapıştırmıştı. Valla o zaman pek kafam basmıyordu bu skin işlerine. Şimdi düşünüyorum keşke elimde tutaydım, 50TL ye falan sattım diye hatırlıyorum. Elimde olsa şimdi sticker lar silahın değerini çok yükseltmiyor ama en azından bi 1000 lirası vardı.