normalde ne kadar hocam
su bim de 50 kuruş knk.Asıl komik olan Türk telekom internet müşterilerine özel 12 Taksit yapılabilmesi
Aylık ücret sudan bile ucuz oluyor
Alıntıyı görüntüle
değmeyi geçtim 9tlFH 4 delisi olarak alacağım fiyat iyiymiş.
Bakalım beğenecek miyiz?
170-190 arası bir fiyatı vardınormalde ne kadar hocam
steam de olsaydı bi cs skinimi satıp alırdımdeğmeyi geçtim 9tl
hesap sat olmadı
al 9dan hesaba
sat 30 40 tan
Mesaj otomatik birleştirildi:
170-190 arası bir fiyatı vardı
knk kaç tl alıyorsun ?Bu arada bilmeyen arkadaşlar için NFS: Payback 9TL
PC Yarış Oyunları Uygun Fiyata Hemen Teslim - Playstore
Hızı ve adrenalini iliklerinize kadar hissedeğiniz pc yarış oyunlarını uygun fiyatlarla ve 12 aya varan taksit seçenekleri ile satın alın.www.playstore.com
Gözünü seveyim bak söylemek istemiyorum ama lütfen boş yapma.knk kaç TL alıyorsun ?
knk şaka yapıyorum yaw her gördüğüm yerde reklam yapıyorsun türk telekom reklamı tamam knk bir daha bir şey söylemem.Gözünü seveyim bak söylemek istemiyorum ama lütfen boş yapma.
Buradaki konu zaten indirim indirim İNDİRİM.
Burada belki birisi bu oyunu alır allahım bilgisi olsun diye söyleyemez miyim.
Ayrıca benim kaç TL Aldığım kimseyi ilgilendirmez .d
Şimdi arada kaldım işte TCrew 2 mi alalım Payback mi?Bu arada bilmeyen arkadaşlar için NFS: Payback 9TL
PC Yarış Oyunları Uygun Fiyata Hemen Teslim - Playstore
Hızı ve adrenalini iliklerinize kadar hissedeğiniz pc yarış oyunlarını uygun fiyatlarla ve 12 aya varan taksit seçenekleri ile satın alın.www.playstore.com
Payback insanların en sevdiği NSF oyunlarından biri olmasına rağmen Crew2 derdim ama 2'side bence kötü.Şimdi arada kaldım işte TCrew 2 mi alalım Payback mi?
The Crew 1 yıl sonradan çıkmış ayrıca Crew'in grafikleri bana daha iyi gibi geldi ama yani animasyonun içerisine gerçek insanları oturtmuşlar ama yine de sadece araba değil farklı araçlar da kullanılabiliyor yanılmıyorsam.Şimdi arada kaldım işte TCrew 2 mi alalım Payback mi?