Arama sonuçları: *

1. marilyn

Borderlands 3 Alınır mı?

oyun eğlenceli bazı yerlerinde güldürüyor komik sahneleri mevcut oynanması gereken oyunlardan biri diyebilirim
  2. marilyn

Kalıcı Ücretsiz Pc PUBG tamamen ücretsiz oluyor!!! OLDU

oynanmıyordu pubgm gibi bir proje olacaktı poncik saçma kıyafetler getiriyorlardı oynanma durunca iptal oldu
  3. marilyn

pcn var ise sende aç hvh atın lite da arkadaşım ile duo girip mapte araba uçuruyorduk çok zevkliydi oyun kapanana kadar :/ şeyi çok seviyorum tüm takımı arabaya topluyordum sonra yukarı çıkarıp arabayı hızlandırıp fırlatıyordum yere çakılıyorduk tüm takım ölüyordu xd şu da güzel oluyor...
  4. marilyn

konsollarda sadece konsol eşleştirmesi var diye biliyorum konsolda hile yapılabileceğini düşünmüyorum
  5. marilyn

pubg nin anti cheatı kötü gelsin h1leler bakalım bu oyunda pubg lite gibi olucak rez alın çok ömrü kalmadı
  6. marilyn

Epic Games Gizemli Oyun tahminleri?

zula +6 m468 +7 çıkmış zulanın parası bitti sanırım
  7. marilyn

DiRT 4 ve DiRT Rally 2.0 indirime girmiş, hangisi daha iyi ve alınır?

ikiside çok güzeldir dirt 4 biraz daha zor geldi bana klavyeden oynadığım için olsa gerek dirt 2 şu an bulamazsın ama crack indirip onuda oynayabilirsin map tasarımları biraz kısıtlı kalmış ama olsun o zamanına göre baya iyi oyundu dirt 2.0 falan oynadıktan sonra yada 4 hangisini alırsan dirt...
  8. marilyn

DiRT 4 ve DiRT Rally 2.0 indirime girmiş, hangisi daha iyi ve alınır?

2.0 da ayar yaparsan klavye ile oynayabilirsin dirt serisinde klavyeye en uygun dirt 2 ve dirt 3 istersen onlarada bak ben çocukken ilk aldığım oyun cd si dirt 2 idi hala daha elimde arada takar oynarım xd
  9. marilyn

Gıbırnet bedava 50 oyun

bende böyle diyor
  10. marilyn

Rainbow Six Siege nasıldır?

güzel oyun hile problemi yok veya ben görmedim
  11. marilyn

Ücretsiz oyun önerisi

gta 5 1611772585 :/ vac diye sistem var ama aynı zamanda yok
  12. marilyn

🔥İndirim Steamde 57 liram var ne alabilirim?

haklısın çok makro var online oyunların genel problemi :/
  13. marilyn

🔥İndirim Steamde 57 liram var ne alabilirim?

pubg yok ise indirim bekleyip pubg alabilirsin
  14. marilyn

çözüldü steam arkadaşın attığı item nasıl kabul ederim

steamda arkadaşım hediye attı bildirimlerdede var ama kabul edemiyorum yardım sağ üstten anlarsınız 1606841555 gözümün önündeymiş kusra bakmayın bekleyen hediye yazıyor orada hay kör gözümün ...
Top Bottom