Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
İnşallahYeter. Vlla yeter. Hem öyle bir şey olursa aktif olan ben olurum.
İnşallahYeter. Vlla yeter. Hem öyle bir şey olursa aktif olan ben olurum.
Dediğim gibi yeni pc aldığımdan beri sürekli LoL oynadım . 1 haftadır Valorant oynuyorum. Aim denen şey yeni . Oyun oynamadığım için fazla LoL dışında oyun zrkası oluşmadı bence bende.Zeka dediği oyun zekası, oyunu anlamak mantığı anlayıp akıllıca oynamak.
Alışmak için 30 saat şart.
Lan ne inşallah. Çift olmamız için insan dua eder mi deli?İnşallah
Oynarsın, aim çok gerekmiyor sadece biraz düşünerek oynamak lazım, her karakterin kendine has özellikleri var bunları bilip ona göre davranmak önemli.Dediğim gibi yeni pc aldığımdan beri sürekli LoL oynadım . 1 haftadır Valorant oynuyorum. Aim denen şey yeni . Oyun oynamadığım için fazla LoL dışında oyun zrkası oluşmadı bence bende.
Oynayabilir miyim?
en az 45 tl lik alın diğer türlü 1 operatör veriyor oyun zevk vermiyo sıkılıp çıkarsınızNeden?
Bunları zamanla öğrenebileceğimi düşünüyorum.Oynarsın, aim çok gerekmiyor sadece biraz düşünerek oynamak lazım, her karakterin kendine has özellikleri var bunları bilip ona göre davranmak önemli.
Mesela Frost diye bir karakter var kapıların önüne tuzak kuruyor, düşman o karakteri seçtiyse kapılardan geçerken 2 lere düşünmen gerekiyor.
Fuze diye bir karakter var üst kattan bomba atabiliyor mesela, rakip o olduğu zaman da üst kats çıkıp zemini sağlamlaştırman lazım.
Oyun zekası denilen şeyler bunlar aslında.![]()
Rennes abime yakışır bir eş olsan yeter zaten ilk eşi var kuma olarak gelirsin.Dediğim gibi yeni pc aldığımdan beri sürekli LoL oynadım . 1 haftadır Valorant oynuyorum. Aim denen şey yeni . Oyun oynamadığım için fazla LoL dışında oyun zrkası oluşmadı bence bende.
Oynayabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lan ne inşallah. Çift olmamız için insan dua eder mi deli?
operatör yani ajan veriyor diğer türlü 1 ajan veriyor v3e ajan açmak çok sıkıc bir işAlıntıyı görüntüle
Fiyat olarak sıkıntı çıkarmayaBİLİR. Deluxe bana ne katar?
8 savunma 8 saldırıDeluxe bana kaç ajan verir?
R6S daha çok sarıyor beni.Bunları zamanla öğrenebileceğimi düşünüyorum.
Sizce (farkı oyunlar olduğunu biliyorum ama yine de soruyorum) Rust mı R6S mi?