Rainbow Six Siege nasıldır?

Zeka dediği oyun zekası, oyunu anlamak mantığı anlayıp akıllıca oynamak.
Alışmak için 30 saat şart.
Dediğim gibi yeni pc aldığımdan beri sürekli LoL oynadım . 1 haftadır Valorant oynuyorum. Aim denen şey yeni . Oyun oynamadığım için fazla LoL dışında oyun zrkası oluşmadı bence bende.
Oynayabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan ne inşallah. Çift olmamız için insan dua eder mi deli?

Dediğim gibi yeni pc aldığımdan beri sürekli LoL oynadım . 1 haftadır Valorant oynuyorum. Aim denen şey yeni . Oyun oynamadığım için fazla LoL dışında oyun zrkası oluşmadı bence bende.
Oynayabilir miyim?
Oynarsın, aim çok gerekmiyor sadece biraz düşünerek oynamak lazım, her karakterin kendine has özellikleri var bunları bilip ona göre davranmak önemli.

Mesela Frost diye bir karakter var kapıların önüne tuzak kuruyor, düşman o karakteri seçtiyse kapılardan geçerken 2 lere düşünmen gerekiyor.

Fuze diye bir karakter var üst kattan bomba atabiliyor mesela, rakip o olduğu zaman da üst kats çıkıp zemini sağlamlaştırman lazım.
Oyun zekası denilen şeyler bunlar aslında. :D

güzel oyun hile problemi yok veya ben görmedim

Oynarsın, aim çok gerekmiyor sadece biraz düşünerek oynamak lazım, her karakterin kendine has özellikleri var bunları bilip ona göre davranmak önemli.

Mesela Frost diye bir karakter var kapıların önüne tuzak kuruyor, düşman o karakteri seçtiyse kapılardan geçerken 2 lere düşünmen gerekiyor.

Fuze diye bir karakter var üst kattan bomba atabiliyor mesela, rakip o olduğu zaman da üst kats çıkıp zemini sağlamlaştırman lazım.
Oyun zekası denilen şeyler bunlar aslında. :D
Bunları zamanla öğrenebileceğimi düşünüyorum.
Sizce (farkı oyunlar olduğunu biliyorum ama yine de soruyorum) Rust mı R6S mi?

R6S diyorum ben kişiden kişiye zevkten zevke göre değişir.

en az 45 TL lik alın diğer türlü 1 operatör veriyor oyun zevk vermiyo sıkılıp çıkarsınız
r6s.PNG

Fiyat olarak sıkıntı çıkarmayaBİLİR. Deluxe bana ne katar?

Oynayabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan ne inşallah. Çift olmamız için insan dua eder mi deli?
Rennes abime yakışır bir eş olsan yeter zaten ilk eşi var kuma olarak gelirsin.

Geri