130 GB'yi 2 günde indiremeyen bne130Gb veriyi 5 saatte indirin bne :d
130 GB'yi 2 günde indiremeyen bne130Gb veriyi 5 saatte indirin bne :d
Bende internet var sistem yok laptop diyeyimİnternetin iyimiş kardeş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin sistemin ne? Hep görüyorum seni ve merak ediyorum.
Anladım.Bende internet var sistem yok laptop diyeyim
2.0 da ayar yaparsan klavye ile oynayabilirsin dirt serisinde klavyeye en uygun dirt 2 ve dirt 3 istersen onlarada bak ben çocukken ilk aldığım oyun cd si dirt 2 idi hala daha elimde arada takar oynarım xdPeki siz hangisini önerirsiniz? Rally 2.0 mı, 4 mü?
Haydaaaa reis tam karar verdim diyorum sen geliyorsun yaa.2.0 da ayar yaparsan klavye ile oynayabilirsin dirt serisinde klavyeye en uygun dirt 2 ve dirt 3 istersen onlarada bak ben çocukken ilk aldığım oyun cd si dirt 2 idi hala daha elimde arada takar oynarım xd
ikiside çok güzeldir dirt 4 biraz daha zor geldi bana klavyeden oynadığım için olsa gerek dirt 2 şu an bulamazsın ama crack indirip onuda oynayabilirsin map tasarımları biraz kısıtlı kalmış ama olsun o zamanına göre baya iyi oyundu dirt 2.0 falan oynadıktan sonra yada 4 hangisini alırsan dirt 2-3 ede bi göz at derim bağlantıları yok ama eski oyunlarıda güzelHaydaaaa reis tam karar verdim diyorum sen geliyorsun yaa.
birde dirt 4 de ayarlar nasıl tam bilemiyorum ama ondada direksiyon ayarları yapınca güzel olacağını düşünüyorumHaydaaaa reis tam karar verdim diyorum sen geliyorsun yaa.
Dirt Rally 2.0 grafik olarak daha iyi de direksiyon yoksa alınmaz, bence oynanış fiziği de güzel değil.Arkadaşlar KLAVYE VE MOUSE ile oynayabileceğim yarış oyunu istiyordum ve 11,24tl bütçem var. Sizce 8tl'ye DiRT 4 alınır mı? Grafikleri, oynanışı ve en önemlisi klavye ile oynanabilirliği iyi mi? Cevaplarsanız sevinirim. Ya da 10tl ile DiRT Rally 2.0 mı almalıyım? Hangisi daha iyi?