Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

🔥İndirim Steam UNCHARTED ve God of War -%60 İndirim!

Veriler açısından yine sıkıntı olmaz değil mi paylaşımlı hesapta ve hangi site hocam
  2. rainbowgamer

Hocam kaşıkçı ablanın güvenli olduğunu bilmenize rağmen niye var anlayamadım.
  3. rainbowgamer

Evet haklısınız elden ring de şuan dip fiyatı görmüş diye alasim gelmişti ya da Kaşıkçı abla da bir çözüm böyle konularda. 1734963081 Evet arada kaldım yukarıda arkadaşlarin dediği gibi paylaşımlı hesaplar ya da başka yöntemler artık çok kullanılıyor ben de dip fiyatı gördü diye almayi...
  4. rainbowgamer

Elden ring düşünüyordum almalı mıyım 24 dolara düşmüş sizce
  5. rainbowgamer

❌İndirim Bitti! Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

Bazen oyunlar 300 400 TL fark edebiliyor ve böyle durumlarda fiyat farkı çok olduğu için ve oyun hikaye odaklıysa mesela epicten alınır geçilir bence
  6. rainbowgamer

Steam indirimlerinde ne alınmalı ?

Steam indirimlerinde gözünüze çarpan en iyi indirimler neler, kesinlikle al dediğiniz ?
  7. rainbowgamer

Battlebit Remastered alınır mı ?

Şuanda çok konuşulan oyun olan BattleBit Remastered sizce 180TL gibi bir fiyata alınır mı, nasıl güzel bir oyun mu ?
  8. rainbowgamer

🔥İndirim METAL GEAR SOLID V: The Definitive Hakkında

Definitive Experience alın.
  9. rainbowgamer

Rdr online fiyatı ne zaman artacak?

Yok artmaz galiba
  10. rainbowgamer

pes 21 alınır mı? parasını hakediyor mu ? (fifa malum çok pahalı)

Futbol oyununa para vermem o yüzden bence de haketmez gibi
  11. rainbowgamer

Just Cause 3 alınır mı ?

Ben almam çok uçuk oyun
  12. rainbowgamer

Steam oyun tavsiyesi (100 tl bütçe)

Sayıyorum durdurana helal.Doom,Doom Eternal,GTA V,Witcher tüm serisi yapıştır,Assasin's Creed Oddysey,Dishonored Serisi,Far Cry serisi(son oyunları kötü),BF 1,Metal Gear Solid 5,Metro serisi,Tomb Raider(Shadow),Resident Evil 2,Crysis Serisi,Beyond Two Souls,Satisfactory,Pubg,R6,Detroit
  13. rainbowgamer

Epic Games Kupon kullanılmıyor

Ya of başka ne zaman verirler ve başka büyük indirim ne zaman sözde oddysey alacaktım ya.Gta 5'ten kupon kaldı o da mı olmuyor :/
  14. rainbowgamer

Şimdi hiç kupon kullanamayacak mıyım
  15. rainbowgamer

Arkadaşlar şuan indirim var Epic'te.Kupon kullanabiliyor muyuz ? tarihleri mi geçti,siz kullanabiliyor musunuz ?
Top Bottom