Neler Yeni

🔥İndirim Steam UNCHARTED ve God of War -%60 İndirim!

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
artık soğudum steamden bedava oyun dağıttıklarında bile almaya yönelmiyorum ki zaten en son pc'yi formatladığımdan beri steam'i yüklemeye üşendim epic games'den devam

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
BYsimiti
Hocam sizin ile alakalıdır muhtemelen Drop olayı Sizce Bu kadar Popüler Bir oyun'da Drop'lar oluyor ve insanlar ses etmiyor ve oynuyor olabilirler mi??? emin olun o parayı verseler ve Drop yaşasalar sessiz kalmalar yabancılae bizim gibi ******** kan alırlar adamın

Ayrıca korsan oyunların %98 virüslü malesef bizim halkımız PC ye bir şey olduğunu görmesse virüs yok muş gibi davranıyor paylaşımlı hesap en iyisi
İşini bilen virüs yemez kaç oyun indirdim olsa virüsü yerdim sadece defender var arada bir malwarebytes taratıyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hayır Steam ailemden oynayan bir arkadaşım da aynısını dedi orjinal sürümünde drop problemi var
Ben yok demiyorum sadece Herkes'de yoktur Diyiyorum Farklı bir mevzu vardır diyiyorum eğer herkeste veya oyuncuların çoğunluğun'da olsaydı linclerlerdi oyunu onundemeye çalışıyorum düşünsene
40-50 dolar verecen ama çalışmayacak sonra korsan indirip oynayacak ama oyun kütüphanende durcak🤔🤔🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşini bilen virüs yemez kaç oyun indirdim olsa virüsü yerdim sadece defender var arada bir malwarebytes taratıyorum
İşini bilen kim knk cidden merak ediyorum Merak etme Artık bebeler hariç çoğu kişi Zaten fitgirl veya daha iyi bilenlerde Dodi'den indiriyor oyunları zaten

Ama şunu unutmayın hiç bir Crack'in/ Repack'in vs. %100 Temiz ve sorunsuz olduğunu söyliyemeyiz Her zmaan bir risk vardır

Olsa virüsü yerdim yazmışsınız😂😂😂 cidden virüsü ney sanıyorsunuz PC'leri kastırmak yavaşlarmak bozmak için yapılan bir şey mi😂 Amaç bazen verileriniz (%5-10 ihtimal ile) bazen'de Bilgisayarınızı kullanmak (%90 ihtimal ile) mesela özellikle para kara veya yasak dosya aktarımı vs. Konusunda çok tercih ediliyor adam tek tıkla 100K'dan fazla PC'den veriyi geçiriyor sonra bul bulabilirsen kısaca PC'yi zombi yapıyor he sizin bilgisayarınız zarar görürmü dediğim yerlerden vs. İndirirseniz hayır sadece arada bir bir şeyein aktarılmasına vs. Yardımcı olur😁

Son düzenleme:

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
BYsimiti
Ben yok demiyorum sadece Herkes'de yoktur Diyiyorum Farklı bir mevzu vardır diyiyorum eğer herkeste veya oyuncuların çoğunluğun'da olsaydı linclerlerdi oyunu onundemeye çalışıyorum düşünsene
40-50 dolar verecen ama çalışmayacak sonra korsan indirip oynayacak ama oyun kütüphanende durcak🤔🤔🤔

İşini bilen kim knk cidden merak ediyorum Merak etme Artık bebeler hariç çoğu kişi Zaten fitgirl veya daha iyi bilenlerde Dodi'den indiriyor oyunları zaten

Ama şunu unutmayın hiç bir Crack'in/ Repack'in vs. %100 Temiz ve sorunsuz olduğunu söyliyemeyiz Her zmaan bir risk vardır

Olsa virüsü yerdim yazmışsınız😂😂😂 cidden virüsü ney sanıyorsunuz PC'leri kastırmak yavaşlarmak bozmak için yapılan bir şey mi😂 Amaç bazen verileriniz (%5-10 ihtimal ile) bazen'de Bilgisayarınızı kullanmak (%90 ihtimal ile) mesela özellikle para kara veya yasak dosya aktarımı vs. Konusunda çok tercih ediliyor adam tek tıkla 100K'dan fazla PC'den veriyi geçiriyor sonra bul bulabilirsen kısaca PC'yi zombi yapıyor he sizin bilgisayarınız zarar görürmü dediğim yerlerden vs. İndirirseniz hayır sadece arada bir bir şeyein aktarılmasına vs. Yardımcı olur😁
memz atayim sana güzeldir dosya aktarsın kafaya takmamak gerek takarsan virüs çıkar

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
Yani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı🤔 yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak daha doğrusu çok pahalı hikayeli oyunları Almak hiç mantıklı değil yani 1 defa bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağımız bir oyunu 25-30TL'ye paylaşımlı hesap alıp oynamak varken o kadar para vermek mantıksız bence

Aslında Steam Dolara geçmeden önceki 3-5 aydır İnsanlar artık korsan oyunları vs. Bırakmıştı ve Steam'den alıyordu bu kitle çok daha büyüye bilirdi hatta türkiye'de nerdeyse korsan Yok edebilirdi ama Dolara geçerek her şeyi mahvetti ve insanları korsan veya paylasımlı hesaplara ittiler sonra Türkiyede oyun satılmıyor Türkce dile gerek yok demeye başladı firmalar (Tabi Suç Steam'in de değil doların yükselmesine sebep olan ve Steam'in dolara geçmesine neden olanların ama neyse)
Allah aşkına şu forumda daha ne kadar ilginç insan görücem merak ediyorum, hikayeli oyuna para vermek saçma diyorsun da o zaman direkt oyuna para vermek saçma desen anlarım. Lol'de aldığın skinden 2 hafta sonra sıkılacaksın, ama yine de aynı oyunu oynuyosun. Hikayeli oyunlar da tekrar tekrar oynanıyor sen yüksek ihtimalle oynamamışsındır veya sadece GTA oynamışsındır ve Steam dolara geçince sanki Steam kaybetmiş gibi konuşmuşsun önceki fiyatlarla da oyunlar pahalıydı, şimdi de pahalı. Türkiye pazarı o zaman da azalıyodu şimdi de azalıyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mehmetcan İvrendi
memz atayim sana güzeldir dosya aktarsın kafaya takmamak gerek takarsan virüs çıkar
Aynen vereceğin cevap Max bu olur zaten memz diyor 😂😂😂 umarım onun eğlence amaçlı yapılan Bir virüs olduğunu biliyorsundur yani hiç bir hacker Gidipte Memz Atmaz sana durduk yere

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
BYsimiti
Aynen vereceğin cevap Max bu olur zaten memz diyor 😂😂😂 umarım onun eğlence amaçlı yapılan Bir virüs olduğunu biliyorsundur yani hiç bir hacker Gidipte Memz Atmaz sana durduk yere
Onu biliyorum ya eğlence için takma hep kötü mü sohbet olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sametcan Türk
kardeşim god of war epic gameste 360 tl, uncharted o da 360 tl haberin olsun
paylaşımlı hesap bence şu an en iyisi hem oyunu steamden güvenilir yerden indiriyorsun hemde çok ucuza oynuyorsun ben daha yeni god of war ragnarök oyununu 25 tl ye oynayıp bitirdim

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
kardeşim god of war epic gameste 360 tl, uncharted o da 360 tl haberin olsun
paylaşımlı hesap bence şu an en iyisi hem oyunu steamden güvenilir yerden indiriyorsun hemde çok ucuza oynuyorsun ben daha yeni god of war ragnarök oyununu 25 tl ye oynayıp bitirdim
Veriler açısından yine sıkıntı olmaz değil mi paylaşımlı hesapta ve hangi site hocam

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mehmetcan İvrendi
Allah aşkına şu forumda daha ne kadar ilginç insan görücem merak ediyorum, hikayeli oyuna para vermek saçma diyorsun da o zaman direkt oyuna para vermek saçma desen anlarım. Lol'de aldığın skinden 2 hafta sonra sıkılacaksın, ama yine de aynı oyunu oynuyosun. Hikayeli oyunlar da tekrar tekrar oynanıyor sen yüksek ihtimalle oynamamışsındır veya sadece GTA oynamışsındır ve Steam dolara geçince sanki Steam kaybetmiş gibi konuşmuşsun önceki fiyatlarla da oyunlar pahalıydı, şimdi de pahalı. Türkiye pazarı o zaman da azalıyodu şimdi de azalıyor.
Aynen kesin öyledir knk, dur tek tek yanıtlayayım.

Hikayeli oyun ile online bir oyunu bir tutuyorsan zaten diyecek bir şey yok. Bir insan bin kere aynı hikayeli oyunu oynamaz ama 1000 kere online oyun oynayabilir. CS kitlesinin çoğu en az 1000 saat oynuyor, bu da en az 2K defa tekrar oynadığı anlamına geliyor. Ayrıca biri NPC ile dolu, diğeri gerçek insanlar. O zaman arkadaşlarımızla da buluşmayalım, sürekli aynı şeyleri yapıyoruz. Geziyoruz, kola çekirdek, 2-3 muhabbet. Mantıklı mı sence?

Benim yazımı iyice bir oku bakalım. Ben hiç online oyuna para basılır dedim mi? Online oyun alınır dedim. Çok yüksek miktarda para basmıyorsa, basılabilir. Seni sıkıyorsa, 2 hafta bir skini kullanmak, onu bilmem. Ama mesela CS’de kasadan Gamma Doppler/Fade/Gamma Emerald vs. çıkarsam, hiç sıkılmam. Ayrıca, CS’den bir şey alıp satıp, kârla geri alabiliyorsun. Sen LOL’den örnek vermiştin, ben bir skin alsaydım sıkılmazdım kenarda durur'du oynardım. Ben oyuna yüksek para basılmasına karşıyım, hiç basılmamasına değil. Yani gidip de 2.000 TL basmam.

Sadece GTA mı oynamışımdır 😂 Steam kütüphanemde 100’e yakın hikayeli oyun var Steam dolara geçmeden önce aldıklarım ve dolara geçtikten sonra çok ucuz diye aldıklarım olmak üzere ve hepsini bitirdim.

Gelelim Steam mevzusuna: "Önceki fiyatlarla da pahalıydı, şimdi de pahalı." 😂 Ciddi misin, yaşın kaç? Steam kullanmaya 2022’de mi başladın? Dolar kuru 1.5 TL’ydi, sonra 10 TL oldu, en son dolara geçti. Önceden CS:GO 12 TL’ydi, çoğu popüler oyunu 5-40TL arasında Rahatlıkla alabiliyorduk hele kış indirimlerinden bahsetmiyorum bile, alım gücü çok iyiydi. Ben çocukken kaliteli oyunları 2.5 TL’ye alıyordum. GTA 5’i 50-75 TL’ye, CoD serisini söylemiyorum bile, resmen beleşti. 14-20 TL’ler havada uçuşuyordu.

Şu an 10 dolara 1-2 çerezlik oyun alınıyor. 3 yıl önce 100 TL’ye 10-15 AAA oyun alabiliyorduk, konuşmaya gerek yok.

Onu biliyorum ya eğlence için takma hep kötü mü sohbet olsun
He tamam bi an Laf atıyon diye anladım kusura bakma😁 malum forumda bilmeden konuşan ve yanlışı savunmak için karşılık veren çok

Top Bottom