Neler Yeni

🔥İndirim Steam UNCHARTED ve God of War -%60 İndirim!

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emre Şanda
1734952028455.png

1734952039300.png

Almayı düşünenler veya bağımlılık yapacak oyun arayanlar bence kaçırmamalı. :)

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Berk
vaauvvv

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mehmetcan İvrendi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Almayı düşünenler veya bağımlılık yapacak oyun arayanlar bence kaçırmamalı. :)
Yani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı🤔 yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak daha doğrusu çok pahalı hikayeli oyunları Almak hiç mantıklı değil yani 1 defa bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağımız bir oyunu 25-30TL'ye paylaşımlı hesap alıp oynamak varken o kadar para vermek mantıksız bence

Aslında Steam Dolara geçmeden önceki 3-5 aydır İnsanlar artık korsan oyunları vs. Bırakmıştı ve Steam'den alıyordu bu kitle çok daha büyüye bilirdi hatta türkiye'de nerdeyse korsan Yok edebilirdi ama Dolara geçerek her şeyi mahvetti ve insanları korsan veya paylasımlı hesaplara ittiler sonra Türkiyede oyun satılmıyor Türkce dile gerek yok demeye başladı firmalar (Tabi Suç Steam'in de değil doların yükselmesine sebep olan ve Steam'in dolara geçmesine neden olanların ama neyse)

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı🤔 yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak daha doğrusu çok pahalı hikayeli oyunları Almak hiç mantıklı değil yani 1 defa bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağımız bir oyunu 25-30TL'ye paylaşımlı hesap alıp oynamak varken o kadar para vermek mantıksız bence

Aslında Steam Dolara geçmeden önceki 3-5 aydır İnsanlar artık korsan oyunları vs. Bırakmıştı ve Steam'den alıyordu bu kitle çok daha büyüye bilirdi hatta türkiye'de nerdeyse korsan Yok edebilirdi ama Dolara geçerek her şeyi mahvetti ve insanları korsan veya paylasımlı hesaplara ittiler sonra Türkiyede oyun satılmıyor Türkce dile gerek yok demeye başladı firmalar (Tabi Suç Steam'in de değil doların yükselmesine sebep olan ve Steam'in dolara geçmesine neden olanların ama neyse)
Çok haklısın. Böyle olacağını bilseydik bu kadar Steam'e bağlanıp alışır mıydım bende bilmiyorum. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mehmetcan İvrendi
Çok haklısın. Böyle olacağını bilseydik bu kadar Steam'e bağlanıp alışır mıydım bende bilmiyorum. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.
Yani ben Şahsen Elden Ring/God of War /RDR 2/Black Wukong gibi Hikaye bazlı oyunları Paylaşımlı olarak alınması taraftarıyım

Şahsen ben Sadece Arkadaşlarımla oynayabilecegim cidden Eğlenceli oyunlara Para Verip alıyorum O'da Oyunun Süresine bağlı yani mesela toplasan 3-5 saatlik oynayacağımız oyuna 3-4 dolardan fazla vermem ama CS 2/Rust/Ark/The Forest vs. gibi sürekli oynayacağımız oyunlara 8-10 dolar altıysa alıyorum

Not: Tavsiyem CS 2 yoksa al ben genelde oyunlara para vermek yerine CS'den kazandıgım kasaları vs. Satarak Veya kasalardan kazandıgım parayla Trade yaparak Vs. Alıyorum oyunları

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Yani ben Şahsen Elden Ring/God of War /RDR 2/Black Wukong gibi Hikaye bazlı oyunları Paylaşımlı olarak alınması taraftarıyım

Şahsen ben Sadec Arkadaşlarımla oynayabilecegim cidden Eğlenceli oyunlara Para Verip alıyorum O'da Oyunun Süresine bağlı yani mesela toplasan 3-5 saatlik oynayacağımız oyuna 3-4 dolardan fazla vermem ama CS 2/Rüşt/Ark/The Forest vs. gibi sürekli oynayacağımız oyunlara 8-10 dolar altıysa alıyorum

Not: Tavsiyem CS 2 yoksa al ben genelde oyunlara para vermek yerine CS'den kazandıgım kasaları vs. Satarak Veya kasalardan kazandıgım parayla Trade yaparak Vs. Alıyorum oyunları
aynı kafadanız hocam. hikayesini çok merak ettiğim veya oynamak istediğim bir oyun olunca paylaşımlı hesap alıp oynuorum. sıkıntı çıkmaması için hikayesini oynayıp oyunu ve hesabı siliyorum .

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen

Elden ring düşünüyordum almalı mıyım 24 dolara düşmüş sizce

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emre Şanda
Elden Ring'e bende baktım. Pek tatmin etmedi indirimi. Ama 1 Ocaktan sonra her şey daha kötü olacağından alınabilir :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mehmetcan İvrendi
Alma bence Yani elden ring'i bir kere bitirdikten sonra İnsanlar Oynamıyor ki Tabi büyük DLC gelince Hariç

O yüzden tavsiyem git 25-50TL paylaşımlı hesap al bitir olurda En son gelen DLC gibi Büyük bir DLC gelirse tekrar paylaşımlı hesap alıp oynayıp bitirirsin

Paylaşımlı hesap ney bilmiyorsan Şöyle söyliyim binlerce kişi Steam'den Çevrim dışı moda alarak aynı hesaptan Hikayeli oyunları istediği zaman sorun olmadan istediği kadar oynayabiliyor (biliyorsan zaten sorun yok)

Yukardada dedigim gibi hikayeli oyunları acayip fiyatlara düşmediği sürece alma sadece Paylaşımlı olarak ucuza al oyna Paranı daha çok arkadaşların ile oynayabileceğin online uzun soluklu egelenceli oyunlara sakla CS 2/Rust/Backrooms vs.

Top Bottom