Yani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak daha doğrusu çok pahalı hikayeli oyunları Almak hiç mantıklı değil yani 1 defa bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağımız bir oyunu 25-30TL'ye paylaşımlı hesap alıp oynamak varken o kadar para vermek mantıksız benceAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Almayı düşünenler veya bağımlılık yapacak oyun arayanlar bence kaçırmamalı.
Çok haklısın. Böyle olacağını bilseydik bu kadar Steam'e bağlanıp alışır mıydım bende bilmiyorum. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Yani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak daha doğrusu çok pahalı hikayeli oyunları Almak hiç mantıklı değil yani 1 defa bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağımız bir oyunu 25-30TL'ye paylaşımlı hesap alıp oynamak varken o kadar para vermek mantıksız bence
Aslında Steam Dolara geçmeden önceki 3-5 aydır İnsanlar artık korsan oyunları vs. Bırakmıştı ve Steam'den alıyordu bu kitle çok daha büyüye bilirdi hatta türkiye'de nerdeyse korsan Yok edebilirdi ama Dolara geçerek her şeyi mahvetti ve insanları korsan veya paylasımlı hesaplara ittiler sonra Türkiyede oyun satılmıyor Türkce dile gerek yok demeye başladı firmalar (Tabi Suç Steam'in de değil doların yükselmesine sebep olan ve Steam'in dolara geçmesine neden olanların ama neyse)
Yani ben Şahsen Elden Ring/God of War /RDR 2/Black Wukong gibi Hikaye bazlı oyunları Paylaşımlı olarak alınması taraftarıyımÇok haklısın. Böyle olacağını bilseydik bu kadar Steam'e bağlanıp alışır mıydım bende bilmiyorum. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.
aynı kafadanız hocam. hikayesini çok merak ettiğim veya oynamak istediğim bir oyun olunca paylaşımlı hesap alıp oynuorum. sıkıntı çıkmaması için hikayesini oynayıp oyunu ve hesabı siliyorum .Yani ben Şahsen Elden Ring/God of War /RDR 2/Black Wukong gibi Hikaye bazlı oyunları Paylaşımlı olarak alınması taraftarıyım
Şahsen ben Sadec Arkadaşlarımla oynayabilecegim cidden Eğlenceli oyunlara Para Verip alıyorum O'da Oyunun Süresine bağlı yani mesela toplasan 3-5 saatlik oynayacağımız oyuna 3-4 dolardan fazla vermem ama CS 2/Rüşt/Ark/The Forest vs. gibi sürekli oynayacağımız oyunlara 8-10 dolar altıysa alıyorum
Not: Tavsiyem CS 2 yoksa al ben genelde oyunlara para vermek yerine CS'den kazandıgım kasaları vs. Satarak Veya kasalardan kazandıgım parayla Trade yaparak Vs. Alıyorum oyunları
Elden ring düşünüyordum almalı mıyım 24 dolara düşmüş sizceYani cidden bunlara 20$= 704 TL hemde oyun başına veren var mı yani açıkçası Steam TL iken neyse ama dolar kuruna geçtikten sonra Hikayeli oyunlar almak daha doğrusu çok pahalı hikayeli oyunları Almak hiç mantıklı değil yani 1 defa bitirdikten sonra yüzüne bakmayacağımız bir oyunu 25-30TL'ye paylaşımlı hesap alıp oynamak varken o kadar para vermek mantıksız bence
Aslında Steam Dolara geçmeden önceki 3-5 aydır İnsanlar artık korsan oyunları vs. Bırakmıştı ve Steam'den alıyordu bu kitle çok daha büyüye bilirdi hatta türkiye'de nerdeyse korsan Yok edebilirdi ama Dolara geçerek her şeyi mahvetti ve insanları korsan veya paylasımlı hesaplara ittiler sonra Türkiyede oyun satılmıyor Türkce dile gerek yok demeye başladı firmalar (Tabi Suç Steam'in de değil doların yükselmesine sebep olan ve Steam'in dolara geçmesine neden olanların ama neyse)
bunlar daha 3dolara düşecek sabırla bekleyiniz kimse alamıyor ahahahayttt steam efendi restine rest
Elden Ring'e bende baktım. Pek tatmin etmedi indirimi. Ama 1 Ocaktan sonra her şey daha kötü olacağından alınabilirElden ring düşünüyordum almalı mıyım 24 dolara düşmüş sizce
Alma bence Yani elden ring'i bir kere bitirdikten sonra İnsanlar Oynamıyor ki Tabi büyük DLC gelince HariçElden ring düşünüyordum almalı mıyım 24 dolara düşmüş sizce