Arama sonuçları: *

1. Aususlike

C++ / c# kolay bir dil mi

Eğer phton ile başlarsam önemli dilleri kullanamıyacağım galiba. Tabikide zor bi dil de olsun istemiyorum. Sizce c# veya c++ nasıl. İkisinden hangisini önerirsiniz. Aralarında zorluk farkı varmıdır
  2. Aususlike

C++ / c# kolay bir dil mi

Selam. İlk sorum. Bu iki dil diğer diller arasında zor bir diller mi. İkincisi Aralarında fazla zorluk farkı var mı bu iki dilin arasında, çünkü ikisinden birini öğrenerek başlıyacağım. Başlangıç için idealler mi. Oyun yapmak için aralarında hangisi. Teşekkür ederim 🙂
  3. Aususlike

En iyi yazılım dilleri hangileridir

Genel olarak phyton deniyor. Galiba phyton dan başlıyacağım
  4. Aususlike

Ben orta 8 deyim 😄
  5. Aususlike

Selam. Yazılıma gireceğim. Önecikşe kolay olsun istiyorum. Yanlış anlamayın 2 3 günde olmıyacak işler olduğunu biliyorum. Demek istediğim diğer yazılım dilleri arasında kolay olmasını istiyorum. Aklımda phyton veya c#. Phyton galiba daha kolay fakat c# i öğrendiğinde untiy i...
  6. Aususlike

Kodlama için scratch nasıl

2d 1624176294 Siz ne önerirsiniz. Öğrenmesi olabildiğince Kolay olsun istiyorum
  7. Aususlike

Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  8. Aususlike

Öğrenmesi Kolay ve hızlı olsun istiyorum. Dediklerinizin en iyi olduklarını biliyorum. Phyton a kıyasla öğrenmesi kolay olurmu
  9. Aususlike

Peki scratch yerine hangi oyun yapabileceğim kodlama programamını öğrenmem önerirsiniz. Phyton kolay diyorlar. Ne dersiniz
  10. Aususlike

Peki scratch de ciddi olarak 2d aksiyon oyunu gibi şeyler yapılabilirmi
  11. Aususlike

Selam. Bu sene bilişim dersine girmedim. Meğerse scratch üzerinden oyun yapmayı öğretmişler. Nasıl üzüldüm anlatamam. Tamda şimdi kodlama, yazılıma ilgi duymaya başlamışken. Neyse 1-2 derse girdim az buçuk bişey öğrendim. Scratch kodlama için nasıldır. Phyton mı kolaydır, bu mu ve hangisi...
Top Bottom