İnanın ki ben de bilmiyorum :) okulda öğrendiklerim vardı bir ara heves edip kurs izlemiştim okuldan öğrendiklerimin üstüne gelince herhalde bu seviyede kaldım
Dostlar temel seviyede bilgim var kullanıcıdan bilgi alıp ekrana yazma ve temel seviyede if else fonksiyonlarını biliyorum bunu üst seviyeye çıkartmam için neler önerirsiniz ayrıca kaç ayda üst seviyeye çıkabilirim ?
udemyde hiç kurs almadım ama bence kodlama kurslarına çok para verme zaten youtubede bölüm bölüm var udemyde daha fazla verim alabilirisin ama ben html-css'yi youtubeden öğrendim kursa gelecek olursak zaten çok kişi satın almış memnun da kalmışlar alınır bence
ben 12 yaşımda programla öğrenmeye başladım smallbasicle small basic'İ çok iyi biliyorum python HTML CSS c# ve c++ biliyorum azar azar c1 İngilizcem b1 Almancam amatörce Japoncam var yani hiçbir şey için erken ya da geç değildir bir temel atması güzel olabilir
öncelikle bence sıfırsan smallbasicten başla tetris ve mario gibi oyunlar yapabilir akıllı asistanlar kodlayabilirsin uzmanlaştıktan sonra bence hiç python da kalma onu atla ve c# ve javascript öğren böylece 3d bir oyun yapabilirsin ayrıca javascript ile discord botları yapılıyor daha fazlasına...