Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

İlk önce C# mı C++ mı ?

Eğer Pc'ye oyun geliştirmek istiyorsan C++ (öğrenildiğinde çok güzel altyapı sağlar diğer dillere de ) Mobil oyun için C# (Unity)
  2. Johannes Erwin Rommel

Pythonu kaç ayda öğrenebilirim ?

Bunu nerden çıkardın bilmiyorum daha başlamadığım şeyden nasıl bıkabilirim ?
  3. Johannes Erwin Rommel

İnanın ki ben de bilmiyorum :) okulda öğrendiklerim vardı bir ara heves edip kurs izlemiştim okuldan öğrendiklerimin üstüne gelince herhalde bu seviyede kaldım
  4. Johannes Erwin Rommel

Dostlar temel seviyede bilgim var kullanıcıdan bilgi alıp ekrana yazma ve temel seviyede if else fonksiyonlarını biliyorum bunu üst seviyeye çıkartmam için neler önerirsiniz ayrıca kaç ayda üst seviyeye çıkabilirim ?
  5. Johannes Erwin Rommel

Yazılım Öğrenmek İstiyorum Nasıl Öğrenirim?

Sistemi bilmem ama python ile başlayabilirsin
  6. Johannes Erwin Rommel

HTML kod yazarak nasıl para kazana bilirim?

Fiverr People Per Hour olabilir veya rastgele bir dükkana girip size websitesi yapabilirim desen yeterli
  7. Johannes Erwin Rommel

php acil yardım ederseniz sevinirim

ben php bilmeyen öne çıkması için yorum atıyorum
  8. Johannes Erwin Rommel

Udemy'de hangi kursu almalıyım? Öneriniz var mı?

udemyde hiç kurs almadım ama bence kodlama kurslarına çok para verme zaten youtubede bölüm bölüm var udemyde daha fazla verim alabilirisin ama ben html-css'yi youtubeden öğrendim kursa gelecek olursak zaten çok kişi satın almış memnun da kalmışlar alınır bence
  9. Johannes Erwin Rommel

Java kısaltması nedir

Jar olan bir dosyayı java yapmak istiyorum ne yazmalıyım
  10. Johannes Erwin Rommel

13 yaşındayım hangi kodlama dilini öğrenmeliyim yada öğrenmelimiyim

ben 12 yaşımda programla öğrenmeye başladım smallbasicle small basic'İ çok iyi biliyorum python HTML CSS c# ve c++ biliyorum azar azar c1 İngilizcem b1 Almancam amatörce Japoncam var yani hiçbir şey için erken ya da geç değildir bir temel atması güzel olabilir
  11. Johannes Erwin Rommel

13 yaşındayım hangi kodlama dilini öğrenmeliyim yada öğrenmelimiyim

öncelikle bence sıfırsan smallbasicten başla tetris ve mario gibi oyunlar yapabilir akıllı asistanlar kodlayabilirsin uzmanlaştıktan sonra bence hiç python da kalma onu atla ve c# ve javascript öğren böylece 3d bir oyun yapabilirsin ayrıca javascript ile discord botları yapılıyor daha fazlasına...
Top Bottom