Neler Yeni

Pythonu kaç ayda öğrenebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Dostlar temel seviyede bilgim var kullanıcıdan bilgi alıp ekrana yazma ve temel seviyede if else fonksiyonlarını biliyorum bunu üst seviyeye çıkartmam için neler önerirsiniz ayrıca kaç ayda üst seviyeye çıkabilirim ?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Dostlar temel seviyede bilgim var kullanıcıdan bilgi alıp ekrana yazma ve temel seviyede if else fonksiyonlarını biliyorum bunu üst seviyeye çıkartmam için neler önerirsiniz ayrıca kaç ayda üst seviyeye çıkabilirim ?
Arkadaşım 2 ayda bankamatik yazılımlarına benzer şeyler yapabiliyordu.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Temel seviye kısmını nasıl attınız ? bir tavsiyeniz var mıdır ? Başlayıp bırakıyorum sürekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temel seviye kısmını nasıl attınız ? bir tavsiyeniz var mıdır ? Başlayıp bırakıyorum sürekli
İnanın ki ben de bilmiyorum :) okulda öğrendiklerim vardı bir ara heves edip kurs izlemiştim okuldan öğrendiklerimin üstüne gelince herhalde bu seviyede kaldım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
btk akademiye göz atabilirsiniz sertifika da veriyor ve ücretsiz uğraşma sıklığınıza göre değişir bence bir ayda halledilir

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Sorduğuna göre bıkmışsın. Bu şekilde zor ilerlersin. İraden yoksa hiç bir zaman bir şey öğrenemezsin. Kendini toparla.

Top Bottom