Arama sonuçları: *

1. K1dot

Yazılıma nereden başlamalıyım?

yardımlarınız için teşekkürler hocam
  2. K1dot

çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcağım tekrardan teşekkürler
  3. K1dot

bilmiyorum hocam c+ c++ falan dedikleri için ilk defa yapıcam :D daha hiç bir şey bilmiyorum yavaş yavaş öğrenicem
  4. K1dot

tamamdır teşekürler yardımların için şuanlık attıklarınıza bakıcam öğrendikten sonra uygun dillere bakarım
  5. K1dot

tamamdır JavaScripte bakicam sistem ile birlikte daha da yoğunlaşırım bir de hocam şimdi JavaScript den sonra react ve node.js öğrenmem gerekiyor dediniz fakat aklıma takılan bir şey var şimdi web tasarımına html ve CSS ile başlamak daha mantıklı olur diyorlar sizce öyle mi yapayım yoksa...
  6. K1dot

https://m.youtube.com/playlist?list=PL-Hkw4CrSVq-lamHDwl1J1oI4nwCYYW30 https://m.youtube.com/playlist?list=PL-Hkw4CrSVq_tK6cWeNnFx_OUs5iOV2Ft bunlar mı hocam
  7. K1dot

teşekkürler bilgi için 1744651126 @TyShame @USTUEM @Maryo @zartzurthesap etiketlediğim için çok özür diliyorum fakat bir sorum olacaktı şuanda web tasarımı yapmayı düşünüyorum fakat nerden başlayabilirim detaylı anlatabilirmisiniz veya önerdiğini YT kanalları var mı html başlangıç için nasıl...
  8. K1dot

teşekkürler yardımın için
  9. K1dot

tamamdır bakıcam sağ olun sanırsam web Mobil oyun gibi şeyler yapılabiliyor
  10. K1dot

tamamdır yaşım daha 16 zaten öğrenmem için epeyce bir süre var
  11. K1dot

hocam çok teşekkürler fakat bir sorum olucak oyun alanına neden yönelinmesini önermiyorsunuz zaman kaybı mı bir de sizin önereceğiniz bir alan var mı
  12. K1dot

ilk defa başlayacağım için dilleri bilmiyorum çoğunlukla internette Python başlangıç için şöyle Python böyle dendiğinden garantiye almak için konu açtım teşekkürler
  13. K1dot

amacım aslında belli web veya oyun tasarımı fakat dediğiniz gibi dillerin yapılarına bakicam uygun olanı seçicem teşekkürler önerilerin için
  14. K1dot

hocam ingilizceyi yapabilirim ona kafam basıyor sonrasında Python ile algoritma oluştururum eğitim amaçlı YouTube kanalları var mı bildiğiniz yoksa Pythonu karıştırarak mi öğreneyim 1744488477 tamamdır hocam sağ olun
  15. K1dot

arkadaşlar herkese merhaba uzun bir aradan sonra bilgisayar sahibi oldum ve yazılım ile uğraşmak istiyorum bir kaç yerde ilk Python dili ile sonrada c+ gibi dillerinin öğrenildiğini gördüm nereden başlamalıyım hangi dil benim için daha ideal oyun tasarımı veya web tasarımı gibi şeyler yapmayı...
Geri