Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Şifrelenmiş bir kod nasil çözülür

Bunlara obfuscation deniyor. Geriye dönmesi de deobfuscation olur. Genelde websitelerin hepsi script'leri obfuscate'leyip siteye koyar. Bunları çözmesi imkansıza yakın, şunu diyeyim eğer obfuscate yaptıkları program veya sistem elinizde yoksa geri döndüremezsiniz.
  2. RTX3070

Solidity dili hakkında bilgi istiyorum.

Udemy hakkında bilgim yok, o platformu kullanan kişilerden bilgi alman daha doğru olur. Türkçe düzgün kaynak var mı onu da bilmiyorum, olduğunu hiç sanmam.
  3. RTX3070

Öğrenirken zorlanabilirsin ama Python öğrenmek yardım eder mi bilmiyorum. O kısmı kişiden kişiye göre değişir. Programlama deneyimin yoksa Python öğrenmek en azından diller arasındaki yaygın ortak noktalarda yardımcı olur diye düşünüyorum. Solidity object oriented ve syntax'ı javascript gibi...
  4. RTX3070

Solidity için Solidity yeterli :D. Ne demek istediğini tam anlamadım ama web3 uygulaması yapacaksan Javascript lazım ve işte bu CLI tool'larının çoğu javascript onlar için ama CLI tool'ları bakımından ön bilgi yeterli.
  5. RTX3070

Hangisi için yeterli olur mu? Tam olarak hangi alan üzerine çalışmak istiyorsun? 1644149366 Bu arada aklıma gelmişken şu linki de bırakayım buraya: https://cryptozombies.io/en/course Herhalde bulunabilecek en iyi Solidity başlangıç kursu olabilir. Bundan önce solidity dokümanlarını okumayı...
  6. RTX3070

Solidity hakkında şöyle diyeyim: Bu dil çok da zor değil. Hatta çok kolay. Bu dille asıl sorun zaten kaynaklar. Şimdi diyelim ki oracle arıyorsun, bir toplulukta sordun sana direkt ürün satmaya çalışırlar. Kripto para piyasasındaki development toplulukları bile hiç iyi değil. Sonra bakarsın bir...
  7. RTX3070

Python "not been activated" hatası alıyorum.

Oradaki uyarıda yazdığı sitede zaten tam olarak buna çözüm var, orayı okudun mu?
  8. RTX3070

Discord botu yaptım ama aktif edemiyorum

Script çalışmayı bıraktığı anda bot da çalışmayı bırakır. Eğer sorunuz buysa tabii ki, çok fazla anlayamadım. Diğer web botları da dahil olmak üzere Discord botları API wrapper'lardır, sizin script'iniz gelen isteklerle ne yapacağınızı belirler.
  9. RTX3070

C++ / c# kolay bir dil mi

Kolay öğreniyorsan ve kendi kendine olayların mantığını kurabiliyorsan yeteneğin var demektir.
  10. RTX3070

C++ / c# kolay bir dil mi

İkisinin de temelleri basit ama ilerleri zor. Başlangıç için bana göre hepsi ideal eğer yeterli zamanı verirsen ve yeteneğin varsa neden olmasın.
  11. RTX3070

SyntaxError: Unexpected token 'var' hatası alıyorum

Function'dan sonra { koymayı unutmuşsun.
  12. RTX3070

C# Klasörün İçindeki Bütün Dosyaları Maile Atma [Yardım]

Klasörler yüklenemiyor diye hatırlıyorum. 1624703406 foreach ile altındaki bütün klasörleri tarayabilirsin daha iyi metodu vardır ama dosyalarla çok çalışma fırsatım olmadı daha.
  13. RTX3070

En iyi yazılım dilleri hangileridir

:D Konuyu basar birazdan 1624395991 Ne tür şeyler yapmak istediğine bağlı. Ben ilk C++'dan başlamıştım :D. Üst düzey öğrendiğim ilk Lua oldu ama.
  14. RTX3070

c# hakkında yardım lütfen

Form2 diye sınıf var mı da o sadece Form değil miydi?
  15. RTX3070

Programlama diline ilk adım?

İngilizcen varsa her şekilde gelişirsin ingilizce yoksa önce onu hallet.
  16. RTX3070

HTML CSS div ile resimlerin alt alta gelmeme sorunu

Onların display şekli. Evet biraz atlamışsın.
  17. RTX3070

HTML CSS div ile resimlerin alt alta gelmeme sorunu

Display'i block yaptın mı?
  18. RTX3070

Html yi tam bilmeden css geçmek

Değil ama Python ile de yapılıyor. JS en iyi tercih botlar için.
  19. RTX3070

+ Node.js botlar için. Güzel tercihler umarım başarılı olursun.
  20. RTX3070

Discord bot için js lazım ama diğerleri lazım değil. Front end developer olacaksın sanırım.
Top Bottom