Neler Yeni

Html yi tam bilmeden css geçmek

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Ben Temel Html biliyorum,çoğu eklentileri vs vs,birkaç konu varda yapıcağım sitede kullanmayacağım eklentiler onlar,css geçmemde bi sorun varmıdır html yi tam öğrenmeden css geçersem afallarmıyım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
HTML zaten temel de bitiyo gibi yani tasarlamalar CSS de başlar, HTML de sadece responsive yapıya dikkat ediceksin(bootstrap desteği alarak olabilir), bide Div falan açar içine class ını verir CSS kısmından yapar HTML e eklersin kolay.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HTML zaten temel de bitiyo gibi yani tasarlamalar CSS de başlar, HTML de sadece responsive yapıya dikkat ediceksin(bootstrap desteği alarak olabilir), bide Div falan açar içine class ını verir CSS kısmından yapar HTML e eklersin kolay.
Html de bir site yapımı için uğraşmadım sadece öğrendim öğrendiklerimi farklı örneklerle tekrar ettim not aldım,amacım temeli kurmaktı zaten,css ile tasarlamaya başlamak istiyorum,Responsivede ozaman dikkat edicem,bir sorun olurmu css e geçmem

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Html de bir site yapımı için uğraşmadım sadece öğrendim öğrendiklerimi farklı örneklerle tekrar ettim not aldım,amacım temeli kurmaktı zaten,css ile tasarlamaya başlamak istiyorum,Responsivede ozaman dikkat edicem,bir sorun olurmu css e geçmem

Bence olmaz sen ufaktan bi gir zaten anlarsın hani eksiğin var ise.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Css den sonra bootstrap 4 ogrenmeni tavsiye ederim. Çok pratiklik sağlıyor

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Tamamdır Saolun Öneri için.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ben Temel Html biliyorum,çoğu eklentileri vs vs,birkaç konu varda yapıcağım sitede kullanmayacağım eklentiler onlar,css geçmemde bi sorun varmıdır html yi tam öğrenmeden css geçersem afallarmıyım.
Html css siz çıplak kadın erkek gibidir css html yazdığın yazilar eklediğiniz gorseller css onları şekillendirmek renklendirmek vsvs..

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Css den sonra bootstrap 4 ogrenmeni tavsiye ederim. Çok pratiklik sağlıyor
Css den sonra jv öğrenmeyi planlıyordum,discord bot yapıcağım içimde kombo yaparım diye düşünmüştüm ama tam dersler felan udemy de vardı hazır 30 tly ken baştan sona olarak alabilirim.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Css den sonra jv öğrenmeyi planlıyordum,discord bot yapıcağım içimde kombo yaparım diye düşünmüştüm ama tam dersler felan udemy de vardı hazır 30 tly ken baştan sona olarak alabilirim.
Discord bot için js lazım ama diğerleri lazım değil. Front end developer olacaksın sanırım.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Discord bot için js lazım ama diğerleri lazım değil. Front end developer olacaksın sanırım.
Evet,yani hem bot geliştirmeyi hemde site tasarlamayı seviyorum hevesliyimde,ondan yani,birisi programlama dili diyeri apayrı bişey tabi.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Evet,yani hem bot geliştirmeyi hemde site tasarlamayı seviyorum hevesliyimde,ondan yani,birisi programlama dili diyeri apayrı bişey tabi.
+ Node.js botlar için. Güzel tercihler umarım başarılı olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,086
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom