Neler Yeni

Programlama diline ilk adım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alihan Bilici
Herkese hayırlı akşamlar. Orta düzey bir üniversitede yazılım okuyorum. Şu an hazırlık okuyorum senemdeyim. Bildiğiniz gibi pandemide eğitim kısıtlı. Okulumdan ve pandemiden dolayı kendimi bir şekilde geliştirmem gerekiyor. Ama nerden nasıl başlayacağımla ilgili bir fikrim yok. Ve bu konuda neredeyse 0'ım. İlk adımı nasıl atacağımı bilmiyorum. Ama kendime güvenim tam. Kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. Tavsiyelerini bekliyorum dostlarım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
html ve pyhton öğrenerek başlayabilirsin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Symbian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur
Dil yöneleceğin alana göre değişecektir. Tek dile sıkışıp kalmayacaksın. Ne yapmak istiyorsun buna karar ver ve buna yönelik bir dil üzerine yoğunlaş.

Şuanda ne yapacağın da çok önemli değil yeterki birşeyler yapmaya başla. Hesap makinesinden başla, gördüğün birşeyleri otonom hale getirmeye çalış. Devamı gelecektir...

ikista

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hakan YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Programalama Dilleri, Yazılım
Öncelikle eğer eksiğin varsa matematik ve ingilizceni geliştir. Daha sonrasında direkt kodlama öğrenmeye geçmeden algoritma nedir nasıl kurulur, Pseudo Code nedir nasıl yazılır? bunları araştır zaten bunlarla ilgili çokça makale bulabilirsin. Bu şekilde temelini iyi kurarsan okul döneminde zorlanmasın.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İngilizcen varsa her şekilde gelişirsin ingilizce yoksa önce onu hallet.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Google diye bir şey var. Sen programlamanın p sini yazar yazmaz, sivri zekâ diye bir algoritmaları var, hemen ne demek istediğini çakıyor ve bin milyon tane sonuç çıkarıyor. Sen de beğendiğini seçiyorsun. İşinin uzmanları böyle yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,083
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom