Arama sonuçları: *

1. L

python için türkçe kaynak önerisi

ingilizcem gayet iyi zaten . O zaman güzel bir yabancı kaynak atar mısın? öğrenmek istiyorum ama kaynak bulamıyorum
  2. L

python için türkçe kaynak önerisi

python için türkçe kaynak önerisi lazım. olsun, paralı veya beleş fark etmez teşekkürler.
  3. L

C# için Udemy veya YouTube üzerinden eğitim önerisi

Murat Yücedağ’ın YouTube üzerinden eğitimleri nasıl? Eski olduğu için sıkıntı çıkar mı? Birde btk akademi nasıl
  4. L

C# için Udemy veya YouTube üzerinden eğitim önerisi

C# için YouTube veya Udemy üzerinden ders lazım, teşekkürler.
  5. L

Hangi programlama dilinden başlanmalı?

Evet Virtual Box’a daha önce kurmuştum kullanıyorum arada öğrenmek için.
  6. L

Teşekkür ederim hocam, C# ile başlamayı düşünüyorum ama bu konuyu biraz araştıracağım sanırım kendime uygun olanı bulmak için. ingilizceyi iyi bilmem benim için bir artı olur umarım.
  7. L

Bulduğum kaynaklar yetersizmiş. Youtube üzerinden öğrenilir mi yoksa udemy şart mı?
  8. L

Back end veya front end hakkında bir şey bilmiyorum maalesef. Sanırım ilk araştırmam lazım. 1632424654 Teşekkür ederim. Önce python sonra c# sonra html css öğrenmeyi düşünüyorum.
  9. L

Peki neden hocam?
  10. L

Yapay zekayla çok uğraşmak istemiyorum ama python öğreneceğim. Web sitesi yapımı veya oyun yapımı ile ilgilenmek istiyorum. C# başlangıç için kolay mı?
  11. L

Son sıralar yazılım öğrenmek istiyorum. İngilizcem iyi ve kendime birkaç kaynak buldum ama şöyle bir sıkıntı var ben nerden başlayacağım?
  12. L

Hangi yazılım dillerine başlamalıyım

Python, c++
  13. L

Bir internet sitesi nasıl kurulur?

Benim fikrim aslında blog tarzı bir siteden ziyade xenforo ile forum kurmaya çalışmak. Ama biraz araştırıyorum ek kodlama lazım mı gibisinden. Mesela bu forumda xenforo ile yapılmış.
  14. L

Bir internet sitesi nasıl kurulur?

Bilmiyorum aklımda bir fikir var ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. Yardım lazım nerden ve nasıl başlamalıyım? Anlatırsanız teşekkürler.
Top Bottom