Neler Yeni

Bir internet sitesi nasıl kurulur?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bilmiyorum aklımda bir fikir var ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. Yardım lazım nerden ve nasıl başlamalıyım? Anlatırsanız teşekkürler.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bir adet alan adına, bir adet web sitesini barındıracağın sunucuya ve istediğin bir scripte ihtiyacın var.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Dünyada fikirden çok başka bir şey yok.

Akagami no shanks

80+ Bronze
İlk öncelikle HTML ve css(isteğe bağlı) öğrenmen gerek eğer kodlama istemessen wordpress ve bloggerada bakabilirsin neyse şuan ogrendigini farz ediyorum şimdi istediğin siteyi kodla ve 000webhost sitesinin ytden kullanımına bak ve dosyani yükle artık siten erişilebilir olacak ama URL sini Google indexlemiycektir bunun için domain alman gerek mrk etme pahalı bişey değil hatta bedava
bu videoyu izle sonra site ürken bilmembisi.cf cz ml mea gibi bişey olacak com için para gerek onu boşver sonrasinda Google Chrome engine min kullanımını ytden bak öğren ve mükemmel bir siten var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum aklımda bir fikir var ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. Yardım lazım nerden ve nasıl başlamalıyım? Anlatırsanız teşekkürler.
Fikri söylersen ve zor değilse mailine kodu yazıp atabilirim :)

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk öncelikle HTML ve css(isteğe bağlı) öğrenmen gerek eğer kodlama istemessen wordpress ve bloggerada bakabilirsin neyse şuan ogrendigini farz ediyorum şimdi istediğin siteyi kodla ve 000webhost sitesinin ytden kullanımına bak ve dosyani yükle artık siten erişilebilir olacak ama URL sini Google indexlemiycektir bunun için domain alman gerek mrk etme pahalı bişey değil hatta bedava
bu videoyu izle sonra site ürken bilmembisi.cf cz ml mea gibi bişey olacak com için para gerek onu boşver sonrasinda Google Chrome engine min kullanımını ytden bak öğren ve mükemmel bir siten var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikri söylersen ve zor değilse mailine kodu yazıp atabilirim :)
Benim fikrim aslında blog tarzı bir siteden ziyade xenforo ile forum kurmaya çalışmak. Ama biraz araştırıyorum ek kodlama lazım mı gibisinden. Mesela bu forumda xenforo ile yapılmış.

Akagami no shanks

80+ Bronze
Benim fikrim aslında blog tarzı bir siteden ziyade xenforo ile forum kurmaya çalışmak. Ama biraz araştırıyorum ek kodlama lazım mı gibisinden. Mesela bu forumda xenforo ile yapılmış.
Aslında fikrin ümit vaad ediyor ama tanıtmak gerek mesela google ads ile 5 6 TL'ye rklm yapabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,342
Üyeler
166,738
Son üye
kadircanss
Top Bottom