Arama sonuçları: *

1. Alposki

Temel Zararlı Kontrol İşlemleri

Biraz bilgi verir misiniz peki poplar hakkında nedir, ne değillerdir?
  2. Alposki

Tamam temizledim internetten baktığıma göre reklam ile alakalı bir virüsmüş.
  3. Alposki

@Treyarch Malwarebytes 2-3 gündür şöyle bir şey buluyor. Nedir bu? Bilgi verir misiniz?
  4. Alposki

Eset kullanalım mı? 😮
  5. Alposki

TDSSKiller ile Rootkit Temizliği

Teşekkürler
  6. Alposki

Bilgisayarıma Virüs girmiş olabilir mi

Malwarebytes ile tarama yap
  7. Alposki

Bilgisayara virüs programı indirmelimiyim yoksa windows 10 daki yeterli olur mu

Virüs programı değil anti virüs programı indirmelisin. Malwarebytes tarama için kullanabilirsin
  8. Alposki

ücretsiz antivürs önerisi

Kaldırmanızı öneriyorum bir an önce.
  9. Alposki

Malwarebytes programını indirip tarama yapabilirsiniz.
  10. Alposki

Silebiliyorsanız silin program ekle ve kaldır bölümünden daha sonra free versiyonunu yada deneme sürümünü indirin kullanacaksanız.
  11. Alposki

Neden böyle sitelere güveniyorsunuz düzgünce Free versiyonunu yada 30 günlük denemesini kullanabilirsiniz bu tarz olaylarda bilmediğiniz sitelere güvenmeyin.
  12. Alposki

Ücretsiz versiyonu mu kullanıyorsunuz?
  13. Alposki

Sildiğim dosyayı Windows Defender var gibi gösteriyor

Comodo benim isteğim dışında tarama yapıyor benim isteğim dışında her şeye el atıyor. Diyorum ki malwarebytes'ı nasıl free sürüme geçirebilirim söyleyin bende onu sadece tarama amaçlı kullanayım aktif koruma için farklı bir şey yükleyim ama siz free sürüme nasıl geçeceğimi söylemediğiniz için...
  14. Alposki

Peki öyle olsun ama gidipte kaspersky falan da yüklemem o daha yanlış bana kalırsa. Tarama amaçlı kullanırım ama Malwarebytes şuan premium olduğu için ben istemesem de koruma amaçlı kullanıyor kendini ona yapacağım bir şey yok free sürüme nasıl geçerim dedim cevap alamadım o yüzden böyle...
  15. Alposki

Neden yetersiz olduğunu düşünüyorsun baktığım yorumlara göre gayet yeterli gibi gözüküyor
  16. Alposki

Anti virüs olarak malwarebytes kullanabilir miyim? Kaspersky kullanmayı düşünmüyorum çünkü arkadaşımın bilgisayarında bariz bir trojan olmasına rağmen tam taramada bile tespit edemedi. Ayrıca paralı sürümüydü.
  17. Alposki

Neyse ne güzel @Treyarch hilesini de verdi 14 gün bitince siler tekrar yüklerim sınırsız kullanırım daha ne olsun dimi?
  18. Alposki

Bu senin program mı?
  19. Alposki

Keşke 14 gün bitmeden free sürüm açılabilse @FightForHonor @Treyarch
  20. Alposki

Maybe Latera basmama rağmen premium açtı 1607497088 Yani süresi bitince free sürüme geçiyor. Bu şekilde gözüküyor bu arada
Top Bottom