Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Teknosa sitesine girince trojan geliyor

Malwarebytes ve Kaspersky kullanarak virüs taraması yapın, bir şey çıkarsa temizleyin. İki programda da sorun bulunmazsa bir sorun yoktur büyük ihtimalle.
  2. MeynnZenith

Virüstotal WinRAR’ı virüslü gösteriyor

Yapmayın şunu artık ya... Zaten ücretsiz bir program ve kendi orijinal sitesinde var. Oradan indirsene? Kaç kişi görüyorum driver'ları bile saçma sapan sitelerden indiriyorlar, günlük ve beleş uygulamaları kendi sitelerinden indirmek yerine virüslü yerlerden indiriyorlar... Sadece meraktan...
  3. MeynnZenith

Virüs temizleme sonrası konumum Rusya'da gözüküyor

VPN açık mı? Opera verilerini temizleyip tarayıcınızı sıfırladınız mı? Başka bir tarayıcı kullanıp bakın bakalım o zaman ne oluyor.
  4. MeynnZenith

IOS Bluetooth’tan virüs bulaşır mı?

Virüs yemesi için illa önemli biri mi olması gerekiyor? Her türlü insan var dışarıda. En çok da dikkat çekmeyecek, sıradan ve virüs yese de anlamayacak kişilere bulaşıyorlar zaten. Herhangi biri "aha beleş av buldum" diyebilir mesela.
  5. MeynnZenith

Ücretsiz Antivirüs önerisi

İşte bu deneme sürümünü nereden indireceğim diyorum. Sitelerinde indirmek için satın almam gerektiği yazıyor. 1649341646 Çok teşekkür ederim. Herhangi bir kart numarası falan istemiyor değil mi kullanmak için? Eğer satın almazsam da otomatik olarak ücretsize mi geçiyor dediniz?
  6. MeynnZenith

Konuda yazdım zaten, biliyorum o programı da ücretsiz sürümünü nereden bulacağım diye soruyorum. 1649341509 Peki bu deneme sürümünü nereden indiriyoruz? Ben de sitelerine girince satın alma çıkıyor. Bir de yukarıda attığım link kendi orijinal siteleri mi?
  7. MeynnZenith

Daha önce hiç duymadım. Güvenilir ve önerilen bir program mı? 1649340930 https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus Bu site Kaspersky'ın orijinal, güvenilir bir sitesi mi?
  8. MeynnZenith

Malwarebytes'ı kullandım ama bir süreden sonra deneme sürümü bittiği için kullanamıyorum. Kaspersky'ı çok duydum ama internette ORİJİNAL sitesinde ücretsiz versiyonunu bulamadım. Deneme sürümü falan olmayan, komple ücretsiz ve güvenilir bir antivirüs önerir misiniz? Kaspersky'ın da benim...
  9. MeynnZenith

Virüs Yedim Format Attım

Hayırlı olsun. Malwarebytes'a güvenebilirsiniz, %98.867842 oranla doğru çıkıyor sonuçları. :D
  10. MeynnZenith

Virüs Yedim Format Attım

Forumda gördüğüm kadarıyla Kaspersky'ın bulamadığı virüsleri Malwarebytes buluyor. Ben de MW kullanıyorum, onu öneririm.
  11. MeynnZenith

Virüs Yedim Format Attım

Malwarebytes ile taratın bilgisayarınızı, bir şey bulmazsa sorun yok demektir.
  12. MeynnZenith

Trojan'ı Nasıl Anlarım?

Eğer çok şüpheciysen bir de Malwarebytes ile de taramanı öneririm. İki anti-virüsle de taradıktan sonra bir şey çıkmazsa, temiz demektir. @yigitern
  13. MeynnZenith

İndireceğim dosyada Trojan bulundu!

Birkaç gün önce olan şeyin ardından daha bugün bildirim geldi Windows Defender'dan. Ciddiye almalı mıyım? Malwarebytes bir şey yok diyor.
  14. MeynnZenith

Sisteme performans olarak da etki eder diye biliyorum. : D
  15. MeynnZenith

Sisteminin içine der dostum, hele bende bulduğu gibi Trojan bulduysa ve kabul ettiysen...geçmiş olsun. : D
  16. MeynnZenith

Bende olduğu gibi ciddi bir virüs bulduysa o virüse izin vermiş oluyorsun çünkü. : D
  17. MeynnZenith

Kötü yapıyorsun : D
  18. MeynnZenith

Ücretsiz deneme sürümü gibi olan sürümde taradım, bu bir şeyi etkilemiyordur değil mi? Ücretsiz sürümü diye bulamaması diye bir durum yoktur diye düşünüyorum.
  19. MeynnZenith

GTA SA Turkey Mod indirdim ve sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Ekstra olarak modu indirdiğim aynı yerden başka bir mod daha indirirken Windows dosya indirimini iptal edip virüs buldu. İçeriği Trojan olarak görünüyordu. Bu dosyayı yanlışlıkla iki kez yüklemeye bastım ama OperaGX sağ yukarıda tam...
  20. MeynnZenith

Steam hesabımı çaldılar yardıma ihtiyacım var.

Ben anlattım yukarıda.
Top Bottom