Neler Yeni

İndireceğim dosyada Trojan bulundu!

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
GTA SA Turkey Mod indirdim ve sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Ekstra olarak modu indirdiğim aynı yerden başka bir mod daha indirirken Windows dosya indirimini iptal edip virüs buldu. İçeriği Trojan olarak görünüyordu. Bu dosyayı yanlışlıkla iki kez yüklemeye bastım ama OperaGX sağ yukarıda tam dosyayı indirmeye hazırlanıyorken virüs bulduğu için indirmediğini sanıyorum. Ne yapmalıyım? Ana mod paketini (oyun dahil 6,49GB) ve diğer eklentileri (biri 1Mb diğeri 35Mb) hemen sildim. Şimdi Malwarebytes'ın uygulamasından ücretsiz olarak tarama yaptım ve virüs bulmadı. Yine de tam emin olamıyorum, yardımcı olun lütfen!

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes tam taramada bir şey bulamadıysa bir şey yoktur.
Ücretsiz deneme sürümü gibi olan sürümde taradım, bu bir şeyi etkilemiyordur değil mi? Ücretsiz sürümü diye bulamaması diye bir durum yoktur diye düşünüyorum.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ücretsiz deneme sürümü gibi olan sürümde taradım, bu bir şeyi etkilemiyordur değil mi? Ücretsiz diye bulamaması diye bir durum yoktur diye düşünüyorum.
Hayır ücretsiz sürüm değil deneme sürümü o. Tek farkı 30 gün kullanabilecek olmanız başka bir farkı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
GTA SA Turkey Mod indirdim ve sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Ekstra olarak modu indirdiğim aynı yerden başka bir mod daha indirirken Windows dosya indirimini iptal edip virüs buldu. İçeriği Trojan olarak görünüyordu. Bu dosyayı yanlışlıkla iki kez yüklemeye bastım ama OperaGX sağ yukarıda tam dosyayı indirmeye hazırlanıyorken virüs bulduğu için indirmediğini sanıyorum. Ne yapmalıyım? Ana mod paketini (oyun dahil 6,49GB) ve diğer eklentileri (biri 1Mb diğeri 35Mb) hemen sildim. Şimdi Malwarebytes'ın uygulamasından ücretsiz olarak tarama yaptım ve virüs bulmadı. Yine de tam emin olamıyorum, yardımcı olun lütfen!
Adw cleaner var onla tarat bir şey çıkmassa yoktur kendim kullanıyorum

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla benim indireceğim şeylerde virüs var diyorsa ben Windors Defender virüs korumasını kapatıp indirmeye devam ediyorum : D

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sisteminin içine der dostum, hele bende bulduğu gibi Trojan bulduysa ve kabul ettiysen...geçmiş olsun. : D
Haklısın, benim bilgisayarda önemli bilgilerimi paylaşmamam nedeniyle ben pek önemsemiyorum benim hiçbr önemli bilgim bilgisayarda yok örneğin banka kartı, o yüzden pek önemsemiyorum, nede olsa formatla bak işine : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,155
Üyeler
166,164
Son üye
Temasgn0
Top Bottom