Neler Yeni

Teknosa sitesine girince trojan geliyor

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
1664734054237.png

windows defender uyarısı aldım yandan bildirimi geldi şöyle bir şey gördüm sildim hemen trojan yazıyor ama ben bir şey indirdiğimi hatırlamıyorum hiç nasıl geldi bilmiyorum belki de abim bir yazılım indirirken geldi bilgisayara buradan anlaşılır mı bunun ne olduğu hile 3. parti yazılım gibi şeyler için de trojan var diye biliyorum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Alıntıyı görüntüle

windows defender uyarısı aldım yandan bildirimi geldi şöyle bir şey gördüm sildim hemen trojan yazıyor ama ben bir şey indirdiğimi hatırlamıyorum hiç nasıl geldi bilmiyorum belki de abim bir yazılım indirirken geldi bilgisayara buradan anlaşılır mı bunun ne olduğu hile 3. parti yazılım gibi şeyler için de trojan var diye biliyorum
Malwarebytes ve Kaspersky kullanarak virüs taraması yapın, bir şey çıkarsa temizleyin. İki programda da sorun bulunmazsa bir sorun yoktur büyük ihtimalle.

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes ve Kaspersky kullanarak virüs taraması yapın, bir şey çıkarsa temizleyin. İki programda da sorun bulunmazsa bir sorun yoktur büyük ihtimalle.
hocam komik gelecek ama bir şey fark ettim teknosadan yenilenmiş iphone 12 pro bakıyordum teknosanın sitesine tıklayınca trojan çıkıyor sdkskdsldlfdkfdk
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.teknosa.com/yenilenmis-...iQ9xjDIKHyEcCUvgfjRoCU7gQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds link bu

umarım yanlış bir şey yapmamışızdır

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Alıntıyı görüntüle

trojen yanlış bilmiyorsam wifi üzerinden de bulaşabiliyor du bağlandığın wifi deki cihazlardı kontrol etmelisin (yanlış biliyo olabilirim)

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
trojen yanlış bilmiyorsam wifi üzerinden de bulaşabiliyor du bağlandığın wifi deki cihazlardı kontrol etmelisin (yanlış biliyo olabilirim)
dostum attığım şeye bak

link teknosanın ama tıklayınca trojan giriyor saçmalığa bak

neden böyle olduğunu açıklayabilir misiniz

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
1. Link gerçekten teknosa mı?
2. Troyan Opera GX te bulundu diyor. Bir de başka bir tarayıcı ile dene.

Top Bottom