Arama sonuçları: *

1. Rennes

Tarihin En Büyük Eposta Ve Şifre Sızıntılarından Biri gerçekleşti

Çocukluk hesabımı patlatmışlar :oops:
  2. Rennes

Virüs taraması "Malwarebytes"

Bal dök yala, sakın korkma. Bir de Torrent diye bir şey var sen kullanma onu ne olur ne olmaz.
  3. Rennes

Çözüldü✓ Forumda atılan görsellerden virüs girer mi

Eyw de ben söylememek selam
  4. Rennes

Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

ben 3 kere reddettim.
  5. Rennes

Ettercap Tanıtımı

Çok güzel konu yapıyorsunuz.
  6. Rennes

Crackli uygulama kurmayın!

Çaktırma ben yapamam korkuyom sen yap.
  7. Rennes

Bneim laptopa kurmaya çalışırken sistem komple dondu mesela ondan sonra zaten bşr kere fanlar falan uçak motoru oluyor o yüzden sen hiç bulaşma fitgirl'e güvenilir ama bunlar sistemi uçuruyor dediğim gibi herkese açık bir şekilde tavisye veremiyorum yoksa korsana destekten ban yiyebilrim.
  8. Rennes

Güvenilir ama oyunu kurana kadar sistemin anasını ağaltıyor o yüzden önermiyorum orayı. Böyle şeyler hakkında destek veremiyorum ban sıkıntısı olduğu için.
  9. Rennes

unga bunga aga bugu şunga bunga bruh. aslında altyapı 60 destekliyor.
  10. Rennes

Crack indirmeyin diyen @Naci ama benim boş olan cüzdanım: paran mı var köpeeeek. para olsa bile oyun oynatmayan emektar: o ney gardaş, acıdı yeter Oyunlara gelen sürekli güncellemeleri gören 18 mbps internetim: Yapma! Olmaz! Bi sal bizi anasını satıyım. Sanırım durumu özetleyebildim...
  11. Rennes

Ettercap Tanıtımı

Bu sporu yapıyorsunuz Treyarch Bey. İyi günler.
  12. Rennes

Bilgisayar kendi kendine site açtı!

o zaman işi bilen kişilere danış (bu forumda yapma) yoksa bilgisayarı çöpe atman gerekebilir, yapan arkadaşlarım var.
  13. Rennes

Bilgisayar kendi kendine site açtı!

O pop-Up'tır muhtemelen. Bu arada virüsten bu kadar korkuyorsan git orijinal al, yoksa bir gün gerçekten virüslü bir siteden indirip bilgisayarını bozarsın. Şahsen ben kaç senedir indirmeme rağmen bazen tereddütte kalıyorum.
  14. Rennes

Torrent PC'ye zararlımıdır?? Yavaşlatır'mı ??

Hayırdır gorumda çok üstüne geldiler herhalde 😂 😂 😂
  15. Rennes

Torrent PC'ye zararlımıdır?? Yavaşlatır'mı ??

Hocam ders çalışarak ve oyun oynayarak bu düşünceyi kırabilirsin. Bir de sizin kasa ve PSU C4, değiştirin bence.
Top Bottom