usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,309
of aga salla ya adam daha 1 cümleyi anlayamıyo bizde buna laf anlatmaya çalışıyoz sal gitsin%99'u hepsi mi oluyor? Okuduğunu yine anlamıyorsun.
of aga salla ya adam daha 1 cümleyi anlayamıyo bizde buna laf anlatmaya çalışıyoz sal gitsin%99'u hepsi mi oluyor? Okuduğunu yine anlamıyorsun.
okuduğumu anlamayan ***** bir insan olduğumu ve her zaman sizin haklı olduğunuzu söyledim zaten okuduğunu anlamayan sensin bence%99'u hepsi mi oluyor? Okuduğunu yine anlamıyorsun.
Orada dalga geçtiğini hepimiz biliyoruz ve sen sonradan bana cevap vermişsin.okuduğumu anlamayan ***** bir insan olduğumu ve her zaman sizin haklı olduğunuzu söyledim zaten okuduğunu anlamayan sensin bence
Valla rdr 2 200 lira olunca insan indirmek istemiyor değilHer crack virüs demedim zaten, çoğu öyledir ama.
aman salla ya ne demişler Bir cahilin hatasını düzeltmeye kalkmayın; sizden nefret edecektir.. -Bir bilgenin hatasını düzeltin; size minnettar kalacaktır.Orada dalga geçtiğini hepimiz biliyoruz ve sen sonradan bana cevap vermişsin.
Güvenilir ama oyunu kurana kadar sistemin anasını ağaltıyor o yüzden önermiyorum orayı. Böyle şeyler hakkında destek veremiyorum ban sıkıntısı olduğu için.fitgirl repack güvenilirmidir? bu forumda yüksek reaksiyonlu bir arkadaş bana ordan indirmemin bir sıkıntı olmayacağını söylemişti bende ordan indirdim sonra sildim zaten ama şu anda tırstım bi
Bunu yazıp kızgın yedin.Crack yazılımların kullanılmaması gerektiğini herkes biliyor zaten.
Bunu yazıp kızgın yedin.
Crackciler bunu beğenmedi.
evet anasını ağlattı gerçektende cyberpunk yüklemiştim 2 defa error verdi ssdnin anası ağladı 500gb yazma oldu bir günde 40 günde 4.6tb ile rekor felan kırdım sanırım nasıl oldu anlamadımGüvenilir ama oyunu kurana kadar sistemin anasını ağaltıyor o yüzden önermiyorum orayı. Böyle şeyler hakkında destek veremiyorum ban sıkıntısı olduğu için.