Neler Yeni

Crackli uygulama kurmayın!

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
bana hiç denk gelmedi o zaman 7 8 yıldır. bu konuları bilmeyen her insan virüs sanıyor yakın çevremde de var.
1- Antivirüs olsa bile muhtemelen virüs olup olmadığını anlamayacaksın, senin sistemindeki zararlı antivirüslerin veri tabanında yoksa tespit edemez.
2- Depolamanı kullanmamasıyla, performansını düşürmemesiyle anlayamazsın.
3- Belki de denk gelmiştir, fark etmemişsindir.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yoo cracklerin %99 u virüs kimse babasının hayrına yapmaz şahsen ben crack yapsam içine dünyanın virüsünü koyarım keylogger mining worm ne bulursam koyarım içine
daha cevap vermiyorum öyle sanmaya devam edebilirsin.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Malware taraması yaparsınız olur biter ne miningmiş arkadaş bilgisayarına mining yapsalar 20 fps alamazsın
knk onlara güvenme sana bi virüs dosyası atayım antivirüs tespit etsin bakalım kabul mu ben sana atam dosyayı sen aç sonra kalanı antivirüs e bırak bakalım nolcak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
yoo cracklerin %99 u virüs kimse babasının hayrına yapmaz şahsen ben crack yapsam içine dünyanın virüsünü koyarım keylogger mining worm ne bulursam koyarım içine
Crack sitelerinin asıl gelir kaynağı etrafa serpiştirdiği sahte "İndir" butonları siteye girenin direkt dikkatini çeker ve sistemin içine ne kadar çok malware adware varsa yükler

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Crack'lerden virüsü en son herhalde 7 yaşımda Minecraft indirirken kapmıştım :D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
ne boş linçlediniz. demek istediğim her crackli oyun virüslü değildir benim başıma hiç gelmedi. sanki almanyada amerikada falan yaşıyoruzda her oyun 60 birime falan alınabiliyor. kendi riski indiren kişinin virüs girip girmemesi

Deliever

80+ Bronze

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ne boş linçlediniz. demek istediğim her crackli oyun virüslü değildir benim başıma hiç gelmedi. sanki almanyada amerikada falan yaşıyoruzda her oyun 60 birime falan alınabiliyor. kendi riski indiren kişinin virüs girip girmemesi
aga ne 60 birimmiş be herkesde aynı bahane sanki 200 300tl lik oyunu oynamayan ölüyo sende 60 birime alabildiğin oyunları oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:

kabül mü ? :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
onlarca oyunu crackli indirdim bugüne kadar bir kere virüs girmedi, virüs progmraıda kullanmıyorum.
Aferin alkışlayın bunu.
Virüs girince selam veriyor zaten.

Top Bottom